דרוש מידע מישהי הצליחה פעם להוריד כתם של לורד מחיק בכביסה???

• הוסף לסימניות
בגד שלישי שהולך לפח:(
אולי יש דרך להציל?....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לפני הכביסה השפרצתי סנו אוקסיג'ן בנדיבות וכן מרחתי סבון כלים פיירי וברוך השם יצא נקי.

• הוסף לסימניות
אני הורדתי לורד לא מחיק
עם אלכוהול אמיתי.
שפשפתי עם 'צמרון אזניים' - וירד מיד.

• הוסף לסימניות
אני השריתי פעם לפני הכביסה בחלב וירד לי כתם של לורד, לא זוכרת אם מחיק או לא.
גם פיירי יכול לעזור.
וכמובן, את הכל לעשות לפני שמכבסים.

• הוסף לסימניות
גם לי עבד סנו אוקסיגן - כיבסתי כמה פעמים עד שירד. באיזה טמפ' כיבסת?

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול בין לורד מחיק לשאינו- המחיקים קשים יותר בכביסה,
לי התקשקש לורד מחיק על מעיל לבן וזה לא ירד לחלוטין (וניסיתי הכלל)
מה שעזר להבהיר את הקשקוש היה "סבון הפלא"
נ.ב. כמובן שאת כל הניסיונות לעשות לפני הכיבוס!!

• הוסף לסימניות
לורד מחיק הורדתי רק עם פיירי ואז בשמש. גם אחרי כביסה

• הוסף לסימניות
אני שופכת אלכהול (70 % כמו של תינוקות)
ומכבסת
לוידת אם עוזר אחרי כביסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה