התייעצות מישהי התנסתה עם מכשיר לייזר ביתי של לבן+?

• הוסף לסימניות
מישהי התנסתה עם מכשיר לייזר ביתי של לבן+? פורסם בקטיפה
או שיש המלצה למכשיר אחר- מנסיון בלבד!?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת אם יש למישהי מידע מנסיון

• הוסף לסימניות
גם אני מתענינת...
נראה שעוד אין לזה קונים...

• הוסף לסימניות
מכשיר של בראון פרו 5
יש על זה אשכול שנותן מלא מידע תעשו חיפוש..

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלל, מכירה מלא שקנו, ובסוף הלכו למכון לייזר נורמלי

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר חצי שנה עם הסנסילייט צריך מעט סבלנות אבל לאט לאט רואים תוצאות מדהימות

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר חצי שנה עם הסנסילייט צריך מעט סבלנות אבל לאט לאט רואים תוצאות מדהימות

לי יש מכשיר לייזר של חברת סנסיקה כבר חצי שנה צריך סבלנות אבל אני רואה תוצאות מדהימות יש לו 6 עוצמות אנרגיה 1 ממש לא מורגש עד 6 שגם הוא לא מאוד חזק אפשר לכוון לאיזה עוצמה טוב לך ואני חושבת שלאט לאט אפשר לעלות עם העוצמה. כי מתרגלים אז הוא פחות רגיש
מבחינת מחיר באתר הוא עולה 2800 ש"ח
שירות ואחריות יש לך 60 ימי ניסיון עם את לא מרוצה אפשר להחזיר את המכשיר ומקבלת החזר מלא
יש גם ליווי של קוסמטיקאיות לכל שאלה
וגם אחריות על הפולסים לכל החיים וגם פינצה עם תאורת לד
אני מארגנת קבוצת רכישה במחיר מוזל יותר 1780 שקלים מי שמעונינת שתפנה
ל 0548465868
בבתקוה שעזרתי למשהי

• הוסף לסימניות
מעלה שוב
האם משהי התנסתה במכשיר שפורסם בקטיפה (לפני חודש) מבית לבן+
אשמח לשמוע המלצות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה