- הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1263173:יש שם מספיק אופציות בשביל להוציא סט צילומים מגוון? (לצילומי ילדים, כן?)
בטח.
אפשר להצטלם שם עם מצבות של חיילים/קצינים וגנרלים...
אחלה מקום לצילומים
נכתב ע"י sarigold5;1263173:יש שם מספיק אופציות בשביל להוציא סט צילומים מגוון? (לצילומי ילדים, כן?)
תודה!נכתב ע"י *לאה;1264395:
נכתב ע"י *לאה;1264395:
זה קרוב להר הרצל-נכתב ע"י member;1264462:זה יער ירושלים. לא הר הרצל.
נכתב ע"י *לאה;1264524:זה קרוב להר הרצל-
"לציר הר הרצל-יד ושם מגיעים מיד ושם ונוסעים עד לרחוב פרחי חן בשכונת יפה נוף בירושלים"
(ציטוט מאתר קק"ל)
עד כמה שזכור לי, יש שם 2 איזורים נפרדים, אבל הפעם האחרונה שהייתי שם היה לפני כ10 שנים אז מאוד יתכן שאני טועה.נכתב ע"י naamah;1265774:הר הרצל הוא בית קברות לחללי צה"ל.
כמי שקרוב משפחתה קבור שם ומגיעה פעם בשנה לאזכרה, אכן, ההר מקום יפה ואסתטי וטובל בירק.
כלוקיישן לצילומי ילדים - זו בחירה מזעזעת המצריכה לדעתי קצת יותר מקורטוב של אטימות.
נכתב ע"י sarigold5;1265846:עד כמה שזכור לי, יש שם 2 איזורים נפרדים, אבל הפעם האחרונה שהייתי שם היה לפני כ10 שנים אז מאוד יתכן שאני טועה.
בכל אופן, לא תכננתי להצטלם עם הפרחים שעל המצבות.
אז חגיגות עצמאות במקום הן??נכתב ע"י naamah;1265774:הר הרצל הוא בית קברות לחללי צה"ל.
כמי שקרוב משפחתה קבור שם ומגיעה פעם בשנה לאזכרה, אכן, ההר מקום יפה ואסתטי וטובל בירק.
כלוקיישן לצילומי ילדים - זו בחירה מזעזעת המצריכה לדעתי קצת יותר מקורטוב של אטימות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים