מישהי יודעת אולי, איך לרשום הופעה למערכת גפ"ן של משרד החינוך?

• הוסף לסימניות
היי שלום!
השקתי מופע נהדר ברוך ה' בימים האחרונים,
ומהפניות שהגיעו מבתי ספר
הבנתי שכדי להופיע במוסדות חינוך אני צריכה להיות רשומה במערכת גפן.
ניסיתי לחפש מידע או הליך הרשמה באינטרנט, ולא מוצאת.
מישהי יכולה לעזור לי? יותר מאשמח!

• הוסף לסימניות
ההרשמה לזמן הקרוב נסגרה
היא תפתח רק בעוד כמה חודשים

• הוסף לסימניות
השלבים הם כדלהלן (יש דברים שאפשר ומומלץ להתחיל מעכשיו)
1. הרשמה ראשונית למערכת בקשור הזה

בצד שמאל למעלה (איפה שכתוב הוספה של תוכנית)
אחרי שמאשרים את ההרשמה
להוסיף את התוכנית למאגר

וכשיפתח המכרז של הגפ"ן להוסיף את התוכנית לגפ"ן

• הוסף לסימניות
היי שלום!
השקתי מופע נהדר ברוך ה' בימים האחרונים,
ומהפניות שהגיעו מבתי ספר
הבנתי שכדי להופיע במוסדות חינוך אני צריכה להיות רשומה במערכת גפן.
ניסיתי לחפש מידע או הליך הרשמה באינטרנט, ולא מוצאת.
מישהי יכולה לעזור לי? יותר מאשמח!
לא קשור לאשכול
בקשרלמודעה שפרסמתם עלתרגום מאידישאמריקאית לעברית
האם רלוונטי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה