עזרה מישהי יודעת איך אפשר לברר את הסיבה

• הוסף לסימניות
רציתי להצטרף לקהילת מעצבים גרפים וזה ההודעה שקיבלתי לאחר כמה דקות
מנהל האתר@ אשמח לשמוע תשובה
היי הצטרפות לקהילת מעצבים גרפיים.
אנו מודים לך על פנייתך, לצערנו לא נוכל לצרף אותך לקהילתנו כרגע.

בהצלחה רבה, ובתקווה להבנה

מנהלי קהילת המעצבים, אתר פרוג

• הוסף לסימניות
אולי החסרת פרטים נחוצים בטופס הבקשה?

• הוסף לסימניות
יחד עם הדחיה נשלחה אליכם התראה עם הערה לגבי הבקשה, באם לא קיבלתם אותה נא דווחו לנו.
מנהלי הפמ"ג ישמחו לצרף אתכם לקהילת המעצבים לאחר שיתרשמו מהעבודות המקצועיות שלכם בתחומי העיצוב השונים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יחד עם הדחיה נשלחה אליכם התראה עם הערה לגבי הבקשה, באם לא קיבלתם אותה נא דווחו לנו.
מנהלי הפמ"ג ישמחו לצרף אתכם לקהילת המעצבים לאחר שיתרשמו מהעבודות המקצועיות שלכם בתחומי העיצוב השונים
לא קיבלתי שום הערה וצרפתי קישור של תיק עבודות שיש כמה שכבר התרשמו מזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלחו לי עכשיו סיבה שבגלל שאני מעצבת אלבומים צריכה עוד עבודות לא ככ הבנתי את הקשר

• הוסף לסימניות
שלחו לי עכשיו סיבה שבגלל שאני מעצבת אלבומים צריכה עוד עבודות לא ככ הבנתי את הקשר
בעיצוב גרפי אנחנו בודקים מס' יכולות עיצוב שונות.
לכן יש צורך לשתף בעבודות מסוגים שונים.

תוכלו לשלוח שוב בקשת הצטרפות ולצרף לה את הנדרש.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני בקשתי שיצרפו אותי לקהילת מעצבים גרפיים קבלתי הודעה שאני מחוברת לשם אבל לא הבנתי איך אני באמת נכנסת לשם? לא מצאתי את הנושא? מישהו יודע? ויכול לעזור?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני בקשתי שיצרפו אותי לקהילת מעצבים גרפיים קבלתי הודעה שאני מחוברת לשם אבל לא הבנתי איך אני באמת נכנסת לשם? לא מצאתי את הנושא? מישהו יודע? ויכול לעזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה