מידע שימושי מישהי יודעת מה עם טאמס פירות בנוגע לכשרות?

• הוסף לסימניות
אם את זקוקה לזה להקלה על צרבת -יש לי עיצה נפלאה שמפסיקה את הצריבה ברגע
מעונינת?

• הוסף לסימניות
ודאי, אמנם בשביל חברה אבל- אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
התקשרו לרב זריצקי עכשיו והוא אמר שכל הטעמים בסדר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נו...
תגלי כבר
אני יודעת שאכילת תפוחים ושתית סודה עוזרים

• הוסף לסימניות
כך כותב הרב זריצקי בשנת תשע"ד:

http://din.org.il/2014/01/20/כשרות-טאמס-לטיפול-בצרבות/

שלום
האם צריך הכשר על טאמס, לטיפול בצרבת.? (הכדורים בטעמים) ושאלתי היא גם על שאר ויטמינים כגון e b d?

בתודה מראש

תשובה:

שלום רב,

טמס לטיפול בצרבת מאושרים על עדי רק בטעם תפוז ופירות

• הוסף לסימניות
לפני אחת הלידות כשכמעט 'טיפסתי' על הקיר מיסורים מישהו יעץ לי לקלף מלפפון טרי ולאכול את הקליפה-ההקלה המבורכת היתה בתוך שניות!
לא תאמינו עד שלא תנסו

• הוסף לסימניות
תאמת שהרבה אמרו לי לאכול מלפפון עם קליפה, עוזר יותר מטאמס כנראה, אבל אין משהו מושלם.
(בהריון עם 2, שום דבר לא עזר, חוץ מלחכות שיעבור... )
כך כותב הרב זריצקי בשנת תשע"ד:

http://din.org.il/2014/01/20/כשרות-טאמס-לטיפול-בצרבות/

שלום
האם צריך הכשר על טאמס, לטיפול בצרבת.? (הכדורים בטעמים) ושאלתי היא גם על שאר ויטמינים כגון e b d?

בתודה מראש

תשובה:

שלום רב,

טמס לטיפול בצרבת מאושרים על עדי רק בטעם תפוז ופירות
זה היה נראה לי לא עדכני
ולכן שאלנו אותו, וענה שהכל בסדר, כל הטעמים.

• הוסף לסימניות
סבתא שלי היתה אומרת -כנראה שיש לו הרבה שיער ...(ברור שכולם נולדו קרחים..)
ואצלך 'אנוכי' -כנראה התסרוקות של שניים גרמו לצרבת כפולה;)

אבל ברצינות! -יש משהו בקליפת המלפפון שעושה פלאים

• הוסף לסימניות
לפני כשנה וחצי התקשרתי אישית לשאול את הרב זריצקי והוא אמר שאפשר לקנות רק תפוז ועוד משהו אחד. זה לא שינה הרבה כי בבית המרקחת שהייתי היה רק תפוז וזה מה שחזר איתי הביתה.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל דחוף לי ממש!
למשהו יש מידע מעודכן בנוגע לכשרות של הטאמס? אילו טעמים הם בסדר?
דחוף לפני שבת! תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה