מישהי יכולה להסביר לי איך מכינה פיצה עם קוטג

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במקום גבינה צהובה?
פשוט שמים את הקוטג' מעל הרוטב?

• הוסף לסימניות
לא שמעתי על זה מעולם.
שמעתי שיש בצקים של פיצה שניתן לשים בהם קוטג', אבל לא במקום גבינה צהובה.
בדר"כ מחליפים את הגבינה הצהובה בגבינה בולגרית מגורדת.

• הוסף לסימניות
כן שמים את הקוטג על החומרים האחרים מלמעלה(לא מערבבים).
אבל למען האמת השתמשתי בזה עד היום רק לטוסטים. וזה היה מעולה (מי שלא ידע לא הבחין כמעט בהבדל).
אבל לפיצה פתוחה על בצק ... לא יודעת, תספרי לנו אחרי החג איך יצא.

• הוסף לסימניות
תודה.
בנתיים אני יכולה לספר שהתערבב לי.
אולי אכניס את הקוטג לשקית ואזלף אותו, כי עם כף זה לא היה מוצלח.

• הוסף לסימניות
את הקוטג' שמים ביחד עם כל שאר החומרים
וזה מוסיף מאד
לא להוריד את הגבינה צהובה
הקוטג' לא במקום שום דבר..............

• הוסף לסימניות
דווקא שמתי קוטג' במקום הגבינה צהובה. הכנסתי את הקוטג' לתוך שקית והזלפתי על הרוטב. יצא מצויין, רק שאני לא בטוחה שזה כ"כ חסכוני (קופסת קוטג על מגש פיצה. כמה גב"צ צריך בשביל מגש?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;780545:
דווקא שמתי קוטג' במקום הגבינה צהובה. הכנסתי את הקוטג' לתוך שקית והזלפתי על הרוטב. יצא מצויין, רק שאני לא בטוחה שזה כ"כ חסכוני (קופסת קוטג על מגש פיצה. כמה גב"צ צריך בשביל מגש?)

אולי לא חסכת כסף , אבל חסכת המון שומן, קלוריות וכולסטרול וזה מומלץ.
הכנתי לחג השבועות פשטידה מעולה שהורכבה בעיקר מקוטג'. לא היה אחד שהאמין שלא שמתי גבינה צהובה. כך שיש משהו דומה במרקם לאחר האפיה.

• הוסף לסימניות
גם עם שקשוקה זה מעולה
"עושה חוטים" ממש אותו דבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;780548:
הכנתי לחג השבועות פשטידה מעולה שהורכבה בעיקר מקוטג'. לא היה אחד שהאמין שלא שמתי גבינה צהובה. כך שיש משהו דומה במרקם לאחר האפיה.
צודקת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;780548:
חסכת גם סידן:eek:

• הוסף לסימניות
גילוי מסעיר:)
מצאתי גבינת חמד לייט של תנובה- מלוחה קשה- אותה כמות סידן כמו גבנ"צ עם 5% שומן!! יוצא מעולה במרק בצל, על פוקצ'ה וכו'...
כדאי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;780578:
חסכת גם סידן:eek:

אני לא בטוחה שהכמות של הסידן נשארת אחרי שמתיכים את הגבינה.
אני יודעת שגבינה צהובה מותכת מאבדת את כל המעלות שלה ומכפילה את החסרונות.

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולה כתחליף לגבינה צהובה.
בצהריים אוכל להעלות, אם זה מענין תבקשי.
שמעתי את זה ב"קו שלך" וזה קצר הרבה מחמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה