דגים מישהי כאן טוחנת בבית דגים?

• הוסף לסימניות
יש לי מטחנה שמחברת לקיצ'נאייד. היא חדשה ועוד לא ניסיתי להשתמש בה.
אני תוהה אם יש סיכוי לטחון בה דג לגפילטע. מטחנה ביתית תצליח להתמודד עם טחינה של העצמות, מספיק טוב כדי שלא ירגישו חתיכות עצם בקציצות?
מאז המלחמה אין דגים בקצביה של הסופר שלנו... רק דגים ארוזים

• הוסף לסימניות
מקפיצה ועוקבת
אבל שאלה,
למה את טוחנת את העצמות? חשבתי שטוחנים רק את בשר הדג

• הוסף לסימניות
מאד בריא לטחון גם את העצמות
אני חושבת שאמא שלי טוחנת עם העצמות במטחנה של קנווד.

• הוסף לסימניות
הייתי טוחנת במטחנה הזו דגים, אבל בלי עצמות,
טוחן מצוין.

• הוסף לסימניות
מטחנה ביתית לא תצליח לטחון עצמות בצורה חלקה
גם במטחנה תעשייתית כשטוחנים דג עם עצם מעבירים 3 פעמים במטחנה שיצא חלק
המתכון יצא אותו הדבר גם בלי העצמות

• הוסף לסימניות
מצד אחד לא מומלץ לטחון עצמות
מצד שני חבל לזרוק עצמות
הפתרון:
מפלטים ומכניסים את העצמות ואת העור אם יש לכן למי הבישול
הציר שמתקבל קרוב מאוד לג'לי

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהענין של העצמות זה בשביל מי הבישול
שיקרשו לפיש-יוך או איך שקוראים לזה אצלכם
אם כן אפשר להניח את העצמות בנפרד בשקית בד
ולהניח במי הבישול כך החומר שנמצא בעצמות יגרום לקרישה

• הוסף לסימניות
אני הייתי טוחנת במג'ימיקס אבל מושטים שקונים כפילה והם מגיעים בעיקרון נקיים מעצמות

• הוסף לסימניות
טוחנים בלי עצמות...

פעם היה מחסור אז טחנו גם עצמות כך היתה אומרת סבתי ע"ה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה