- הוסף לסימניות
אין לי תעודת הוראה בחינוך מיוחד (כלומר, יש לי בחינוך רגיל). זה אפשרי בכל זאת?תשלימי לתואר ראשון בחנ"מ.
ייתן לך מענה. גם מבחינת הקורסים לתואר שני הטיפולי (לא במלואו אבל יחסית.)
אין לי תעודת הוראה בחינוך מיוחד (כלומר, יש לי בחינוך רגיל). זה אפשרי בכל זאת?תשלימי לתואר ראשון בחנ"מ.
ייתן לך מענה. גם מבחינת הקורסים לתואר שני הטיפולי (לא במלואו אבל יחסית.)
כן,אין לי תעודת הוראה בחינוך מיוחד (כלומר, יש לי בחינוך רגיל). זה אפשרי בכל זאת?
רוב הבנות עושות את זה כדי להתקדם הלאה.וברור שלא מהם מקבלים את העבודה, השאלה אם כאלו שלמדו שם באמת ראו שאח"כ יש עבודה בזה.
באונו יש את כל הקורסים האלו בתואר ראשון של חינוך וחברה, אאלטייתן לך מענה. גם מבחינת הקורסים לתואר שני הטיפולי (לא במלואו אבל יחסית.)
לא נכון,באונו יש את כל הקורסים האלו בתואר ראשון של חינוך וחברה, אאלט
תואר בנוות ישראל זה השלמה, לא? התואר הזה מיועד מראש למי שאין לה תעודת הוראה ולימודי סמינרכן, אבל.
יש עשרות משרות והרבה גם מעצורים.
משרות חינוך שמחפשות ממש חינוך
או משרות טיפול שמחפשות ממש טיפול.
התואר הזה הוא קצת לא פה ולא שם.
וחוץ מזה, תואר בנות ישראל יעשה את אותה עבודה בפחות כסף.
את יודעת בוודאות?לא נכון,
חסר נקודות בפסיכופיזיולוגיה ופסיכופתולוגיה.
(יש 2 נקודות ונדרש ארבע.)
רוב הבנות שם משלימות תוארתואר בנוות ישראל זה השלמה, לא? התואר הזה מיועד מראש למי שאין לה תעודת הוראה ולימודי סמינר
פותחת האשכול ציינה שיש לה כבר תעודת הוראה.תואר בנוות ישראל זה השלמה, לא? התואר הזה מיועד מראש למי שאין לה תעודת הוראה ולימודי סמינר
בוודאות,את יודעת בוודאות?
מעניין...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים