נכתב ע"י רותי12;1029046:זה מהמם! אבל פעם ניסיתי ומאד קשה לצפות- כשהשוקולד חם זה מפורר את העוגה ברגע שאני טובלת והמקל יוצא בכלל לא מתחבר מישהי יכולה לתת הנחיות ? אשמח
נכתב ע"י save as;1029059:אולי כדאי להקפיא את כדורי העוגה, ורק כשהם קפואים להטביל בשוקולד...
נכתב ע"י רותי12;1029046:זה מהמם! אבל פעם ניסיתי ומאד קשה לצפות- כשהשוקולד חם זה מפורר את העוגה ברגע שאני טובלת והמקל יוצא בכלל לא מתחבר מישהי יכולה לתת הנחיות ? אשמח
תודה עשיתי הכל ככה אבל זה היה מרקם אחר של "עוגה" ננסה עם עוגת גבינהנכתב ע"י sarit_f;1029100:אופס
כתבתי תגובה מפורטת ואני רואה שזה לא נשלח משום מה..
אז ככה,
קודם כל צריך להקפיא את הכדורים כחצי שעה
ולתת לשוקולד המומס להתקרר (אבל שישאר נוזלי)
את המקל טובלים בשוקולד ואז מחדירים לכדור ומיד טובלים בשוקולד.
שיטה נוספת
את הכדורים להטביע בקערה עם שוקולד, להוציא עם כפית, להניח על נייר אפייה
ואז לתקוע את המקלות
אפשר להגיש אותך ככה, הפוכים על הראש.. גם מתוק ומעניין
נכתב ע"י סיון;1029159:אני הכנתי פעם פעם, עוגת שוקולד בגביע של קרין גורן, עם שיפוד שיש בו עוגיה בצורת פרח, זה גם מקורי וגם לא מלכלך את הקטנטנות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים