מישהי מכינה למסיבת סוף שנה כיבוד מעניין/מקורי?

• הוסף לסימניות
אז הנה:
שנה שעברה הצעתי לבת שלי מליון עוגות. החלטתי שהכי חשוב שהיא תהנה, והיא תבחר את הכיבוד. הראיתי לה מלא תמונות של דברים ושאלתי אותה מה היא בוחרת.
באחת התמונות (לחרדתי...) היה ברקע קערה מלאה בביסלי(!) והילדה הודיעה שהיא רוצה ביסלי למסיבה, או יותר נכון: ביסלי ובמבה.

קצת פדיחה היה לשלוח אותה בבוקר המסיבה עם שתי חבילות ביסלי ושתי חבילות במבה, כשכולן נסחבות להן עם עוגות מפוארות, אבל הילדה זרחה מאושר. החברות שלה הודיעו פה אחד שזה היה הכיבוד הכי טעים, וזה היה הדבר היחיד שחוסל עד סוף המסיבה.

השנה היא דרשה לחזור על הבדיחה, ולי לא היה אכפת. מה, השתגעתי לשרוף מלא זמן בשביל כיבוד למסיבה בגן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1030954:
אז הנה:
שנה שעברה הצעתי לבת שלי מליון עוגות. החלטתי שהכי חשוב שהיא תהנה, והיא תבחר את הכיבוד. הראיתי לה מלא תמונות של דברים ושאלתי אותה מה היא בוחרת.
באחת התמונות (לחרדתי...) היה ברקע קערה מלאה בביסלי(!) והילדה הודיעה שהיא רוצה ביסלי למסיבה, או יותר נכון: ביסלי ובמבה.

קצת פדיחה היה לשלוח אותה בבוקר המסיבה עם שתי חבילות ביסלי ושתי חבילות במבה, כשכולן נסחבות להן עם עוגות מפוארות, אבל הילדה זרחה מאושר. החברות שלה הודיעו פה אחד שזה היה הכיבוד הכי טעים, וזה היה הדבר היחיד שחוסל עד סוף המסיבה.

השנה היא דרשה לחזור על הבדיחה, ולי לא היה אכפת. מה, השתגעתי לשרוף מלא זמן בשביל כיבוד למסיבה בגן?
איכזבת:(
כבר הפשלתי שרוולים
ואגרתי מלא כח:eek::D

• הוסף לסימניות
אוף אפרתה. עד שאני כותבת את המתכון מתברר שעשית את זה גם כן.
בת כמה הבת שלך? היא בטח תהיה חברה של הבת שלי.
כדאי לה. הבת שלי תכבד אותה בביסלי חריף.

• הוסף לסימניות
חריף אש, כן?
הנערה בת השלוש לא מתפשרת על פחות מזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1030947:
מסקרן...
עוגה כושית עם סוכריות? זה נראה לי הכי אמיץ :)

עם זה נדפקתי גם כן שנה שעברה.
הגננת ביקשה מכל אמא לכתוב על דף מעוצב את המתכון של עוגת הדגל שלה והסבירה יפה יפה לבנות מה צריך להיות שם, ואיך היא תעשה מזה חוברת מתכונים לכל האימהות.
כשהבת שלי הגיעה עם זה הביתה היא דרשה שאכתוב שם את עוגת הכושי עם הסוכריות שהיא הכי הכי אוהבת.
האמת שהיו לי עוד כמה עוגות באוסף המתכונים שלי, ודווקא עוגות יותר תדמיתיות כאלה, שיבהירו לכל האימהות איזו אמא משקיענית אני! אבל רוח של רצון טוב לשמח את ביתי נשבה במטבח באותו רגע וכתבתי את המתכון הזה.

אבל הנה הסוף הטוב: כשהגננת חילקה את החוברות עם המתכונים של כל האימהות ספרתי שם לא פחות מ-4 מתכוני עוגות כושיות דומים להפליא!
מעניין אם כל הילדות נורא אוהבות את העוגה הזו, או שיש אימהות שזו עוגת הדגל שלהן...

• הוסף לסימניות
בקשר לעוגות כושי בגביעי גלידה, אחלוק אתכן חוויה טריה, לפני מס' שבועות חגגנו יומולדת לבכור הנכדים שאמא שלו היא אביגיל מיזליק במהדורה מורחבת... היא טרחה ואפתה עוגות כושיות יפות להפליא בתוך גביעי גלידה כמתואר מעלה. וציפתה בשוקולד ומלא סוכריות צבעוניות...
אבל--- הייתם צריכים לראות את הפרצופים המאוכזבים של הילדים כשגילו שבתוך הגביע המגרה מסתתרת לה בסך הכל עוגה כושית... הגביעים נזנחו אכולים למחצה והלב של האמא המשקיענית נראה לי היה אכול עד הסוף... הייתה ממלאה את הגביעים בריץ' עובדת רבע זמן וקוצרת יותר בקשות לעוד מנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1030971:
עם זה נדפקתי גם כן שנה שעברה.
הגננת ביקשה מכל אמא לכתוב על דף מעוצב את המתכון של עוגת הדגל שלה והסבירה יפה יפה לבנות מה צריך להיות שם, ואיך היא תעשה מזה חוברת מתכונים לכל האימהות.
כשהבת שלי הגיעה עם זה הביתה היא דרשה שאכתוב שם את עוגת הכושי עם הסוכריות שהיא הכי הכי אוהבת.
האמת שהיו לי עוד כמה עוגות באוסף המתכונים שלי, ודווקא עוגות יותר תדמיתיות כאלה, שיבהירו לכל האימהות איזו אמא משקיענית אני! אבל רוח של רצון טוב לשמח את ביתי נשבה במטבח באותו רגע וכתבתי את המתכון הזה.

אבל הנה הסוף הטוב: כשהגננת חילקה את החוברות עם המתכונים של כל האימהות ספרתי שם לא פחות מ-4 מתכוני עוגות כושיות דומים להפליא!
מעניין אם כל הילדות נורא אוהבות את העוגה הזו, או שיש אימהות שזו עוגת הדגל שלהן...
כנראה שלא חסר לך אומץ :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1030977:
בקשר לעוגות כושי בגביעי גלידה, אחלוק אתכן חוויה טריה, לפני מס' שבועות חגגנו יומולדת לבכור הנכדים שאמא שלו היא אביגיל מיזליק במהדורה מורחבת... היא טרחה ואפתה עוגות כושיות יפות להפליא בתוך גביעי גלידה כמתואר מעלה. וציפתה בשוקולד ומלא סוכריות צבעוניות...
אבל--- הייתם צריכים לראות את הפרצופים המאוכזבים של הילדים כשגילו שבתוך הגביע המגרה מסתתרת לה בסך הכל עוגה כושית... הגביעים נזנחו אכולים למחצה והלב של האמא המשקיענית נראה לי היה אכול עד הסוף... הייתה ממלאה את הגביעים בריץ' עובדת רבע זמן וקוצרת יותר בקשות לעוד מנה.

את כנראה לא טעמת מהגביעים.... הם יוצאים אחרי האפיה יבשים להחריד!!!!!
אם הם עברו לילה אז בכלל לא שייך להכניס לפה
כנ"ל עשיתי לבן שלי שנה שעברה ליומולדת , המראה מרשים ביותר הטעם... יבש!

• הוסף לסימניות
תגידו לי- לבר מצווה אני עוד מבינה אבל לסיום הגן? לא נסחפנו קצת? אצלנו ממש מש לא מקובל! (ואנחנו יודעים לאפות, תהיו רגועים)
לאה- היית מוכרחה לשלוח ארבע חבילות? מה קרה?
חבר'ה, יצאתם מהכלים, תיכנסו מהר בחזרה!

• הוסף לסימניות
אגב, לאה, אם צריך מתכון לביסלי- תכתבי מתכון של סלט שמפזרים עליו בסלי. תצאי ממש מקצוענית!

• הוסף לסימניות
אצלינו לא ביקשו מכל האימהות אלא הציעו להתנדב.מי שרוצה שתביא מה שהיא רוצה.
התנדבתי בשמחה לעוגה כי אני אוהבת להתקשקש עם עוגות רושם אבל כששאלתי את הילדה מה היא רוצה שאכין היא התעקשה על כושית עם סוכריות.מי אני שאתווכח עם ילדת המסיבה??
ביקשה וקיבלה.

• הוסף לסימניות
הצילו, לא ידעתי שצריכים להכין עוגות ופטיפורים למסיבה המרגשת!
רק אצל בנות? רק בערים מסוימות?
איך זה עובד? שלא נפדח את הילדונים!

• הוסף לסימניות
ביתי החמודה הזמינה כדורי גבינה, וזה היה קל, טעים ובריא. נראה לי שהם נגמרו עוד באמצע המסיבה...:p (אם לא קודם...)
המתכון:
400 ג' בסקויטים מרוסקים
500 ג' גבינה
1 כוס סוכר
2 כפות ריבה
2 סוכר וניל.
לערבב הכל. ליצור כדורים ולטבול בקוקוס. מעדן אמיתי!!
נשמח לקבל לאכול קצת...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1031132:
הצילו, לא ידעתי שצריכים להכין עוגות ופטיפורים למסיבה המרגשת!
רק אצל בנות? רק בערים מסוימות?
איך זה עובד? שלא נפדח את הילדונים!
את יכולה להרגע :)
בקבוק RC עם סרט ורוד קשור להפליא עשה עבודה מצויינת!

• הוסף לסימניות
זר סוכריות ג'לי: את הסוכריה המרכזית נועצים בשיפוד ואת עלי הכותרת מחברים עם ניילון נצמד.

קבצים מצורפים

• גלי.jpg
    KB 107.7 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1031205:
זר סוכריות ג'לי: את הסוכריה המרכזית נועצים בשיפוד ואת עלי הכותרת מחברים עם ניילון נצמד.
איזה רעיון מקסים!!!

• הוסף לסימניות
ואוו זה אדיר!!
אני בסוף יעשה את כל מה שהציעו כאן ביחד.

כבר לא יודעת על מה להחליט.
קניתי מוצרים לגליליות ומרשמלו בשוקולד וסוכריות
אבל אני כל שניה משנה את דעתי לאור הרעיונות כאן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1031205:
את עלי הכותרת מחברים עם קיסמים לסוכריה המרכזית.

• הוסף לסימניות
יצרתי עלים מרצועת 'חמוץ מתוק' ירוק קשורה באמצע השיפוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה