מישהי מכינה למסיבת סוף שנה כיבוד מעניין/מקורי?

• הוסף לסימניות
אולי יש בנמצא גם רעיונות למסיבת סידור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1031369:
את עלי הכותרת מחברים עם קיסמים לסוכריה המרכזית.

חשבתי על זה גם, אבל אם את לוקחת בחשבון שזה לילדות/ילדים קטנים זה לא בטיחותי.
(גם מ/בוגרים עלולים לנעוץ שיניים בסוכריות, ובסוף הם יצטרכו ליטול קורה מבין שינהם...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1031380:
אולי יש בנמצא גם רעיונות למסיבת סידור?
במסיבה של אחינית שלי לקחו וופל מרובע ועטפו אותו עם לדר כמו כריכה של סידור
והוופל שנשאר בצדדים ממש נראה כמו הדפים
אפשר לעטוף את הוופל גם בבצק סוכר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1031384:
חשבתי על זה גם, אבל אם את לוקחת בחשבון שזה לילדות/ילדים קטנים זה לא בטיחותי.
(גם מ/בוגרים עלולים לנעוץ שיניים בסוכריות, ובסוף הם יצטרכו ליטול קורה מבין שינהם...)

אהבתי,
רותי, את שנונה ברמות! (זה לא פעם ראשונה שאני קוראת הודעות שלך...)

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת אם יש איפה להשיג סוכריות ג'לי (כמו התמונה שצירפו כאן)
אבל שיהיה מחולק לצבעים.
צבע מעורב יש במשקל בכל חנות.

• הוסף לסימניות
אני שלחתי עם הבת חבילת במבה אחת ויחידה (עלתה שקל שמונים) הילדה היתה מאושרת עד הגג!!!! ולא הפסיקה לחזור על זה שהיא הביאה את הבמבה לכבוד המסיבה וכל הילדות אוכלות מהבמבה שהיא הביאה!
הכיבוד במסיבה מיועד לאימהות או לילדות? כי הילדות לא נגעו בעוגות כמעט
היה שם משהי שלקחה בנניות הורידה להם חצי מצפוי השוקולד ועשתה מהם זר (נראה כמו ארטיקים קטנים )הבנות מאד נהנו (גם זול גם אסטתי ובעיקר ממתק לילדות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1031385:
במסיבה של אחינית שלי לקחו וופל מרובע ועטפו אותו עם לדר כמו כריכה של סידור
והוופל שנשאר בצדדים ממש נראה כמו הדפים
אפשר לעטוף את הוופל גם בבצק סוכר

רעיון דומה:
לוקחים 2 ביסקוויטים וופל מלבני (בגודל של ה'בפלות')
לאחד הביסקוויטים טובלים את 4 הפינות בשוקולד מומס, מדביקים: ביסקוויט, ופל, ביסקוויט ולביסקוויט שפינותיו טבולות בשוקולד מדביקים ריבוע קטן שעליו מודפסת המילה סידור
אפשר לעטוף כ"א בצלופן וסרט

מרשים וזול!

• הוסף לסימניות
תעשו טובה ותביאו משהו אסטטי. היו כמה פעמים שהבאתי מגש פרות - אבטיח מלון וכו'- התחסל.

• הוסף לסימניות
זה הכי קרוב שהצלחתי להגיע בינתיים....
לא היה לי צבע סגול בסוכריות וגם הסוכריות עצמן הרבה יותר מסכנות וקטנות מאלו שבתמונה - לא מצאתי כמו שלה אולי אתם יודעים איפה אפשר להשיג..
זה יותר קשה להכנה ממה שחשבתי אבל כשנכנסים לזה זה כבר יותר קל כמובן.
ואין לי עדיין רעיון איך בדיוק להגיש את זה בינתיים תקעתי אותם בקלקר שלא יתפרקו לי.

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 485.1 · צפיות: 98
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1031084:
התנדבתי בשמחה לעוגה כי אני אוהבת להתקשקש עם עוגות רושם אבל כששאלתי את הילדה מה היא רוצה שאכין היא התעקשה על כושית עם סוכריות.מי אני שאתווכח עם ילדת המסיבה??
ביקשה וקיבלה.
כנ"ל, הילדה רצתה רק עוגה כושית עם סוכריות, אז הודעתי לגננת שאני מביאה עוגה לילדות, והכנתי להם עוגות אישיות במנג'טים, עם המון המון סוכריות, והן נהנו עד הגג!

• הוסף לסימניות
יצא מקסים. אני בטוחה שהילדות מאוד יהנו לקבל והילדה מאוד תהנה לתת.
לגבי הגשה - קחי כדור קלקר ענק תחתכי טיפה את הבסיס כדי שיעמוד יציב ותנעצי את הסוכריות מסביב

• הוסף לסימניות
רותי, מקסים!

עצתי לך - קני במשתלה עציץ פלסטיק חום, מלאי אותו בקלקר או בספוג פרחים ונעצי בו את השיפודים.

נ.ב. איך השגת סוכריות בצבעים אחידים? או שקנית מגוון וישבת שעות לברור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;1032519:
לגבי הגשה - קחי כדור קלקר ענק תחתכי טיפה את הבסיס כדי שיעמוד יציב ותנעצי את הסוכריות מסביב

זה לא הולך טוב על כדור קלקר זה כבד עליו. ניסיתי.

נ.ב. איך השגת סוכריות בצבעים אחידים? או שקנית מגוון וישבת שעות לברור?

לא ישבתי שעות לבחור. לא תאמיני איזה סייעתא דשמיא. כשהגעתי לחנות וראיתי שאין את כל הצבעים כמו שדמיינתי החלטתי לוותר על זה ולקחתי מהסוכריות האלו בערך 400 גר' בלי לבחור צבעים, כדי לתקוע את כולם על כדור אחד גדול.
כשהגעתי הביתה בעלי אמר לי בואי ננסה בכל זאת, ויצאו 28 פרחים בדיוק כמו שהיתי צריכה ונשארו לי בערך עוד 10 סוכריות בודדות...:)

• הוסף לסימניות
את יכולה לפרט איך עשית בסוף? בלי קיסמים? ואיפה משיגים מקלות של סוכריה? תודה

• הוסף לסימניות
מקלות של סוכריה משיגים בחנות של חד פעמי או כמו אצלנו שמוכרים בבתים מוצרי אפיה שוקולדים תבניות וכל המוצרים הנלווים. (זה עולה בערך 10 אג' למקל.. - יש גם עם כיתוב של מזל טוב)
1. תוקעים את השיפוד או המקל בסוכריה אחת.
2. חותכים ריבוע קטן של נילון נצמד - בערך 9 ס"מ על 9 ס"מ (כמובן בלי למדוד...)
ומניחים אותו פרוס על השולחן(יותר נח על השולחן ולא על היד כמו שהעלו כאן בתצלום)
3.מחזיקים את השיפוד כשהסוכריה כלפי מטה באמצע הריבוע ומסדרים מסביבו 6 סוכריות בצבע אחיד כשהחלק השטוח שלהן כלפי הנילון - ככה הן עומדות יציב.
4. אוספים את הנילון הנצמד מכל הכיוונים בצורה הדוקה כדי שיראה יפה ומסובבים סביב המקל בחלק שמתחת הסוכריות (כמו סוכריה על מקל)
5. אני הוספתי פס סלוטייפ סביב כדי שיתפס הייטב ולא ישתחרר עד המסיבה.

אפשר כמובן להוסיף גבעולים מסוכריות כמו שכתבו כאן או ללפף את המקל בסלוטייפ ירוק וכ"ו אבל זה כבר לפי הענין והרצון.

• הוסף לסימניות
לא אשגע אתכן עוד הרבה.
רק רציתי להעלות את מה שיצא בסוף.
לא ממש ככה דמיינתי את זה אבל פ'סדר...
(הסמיילי נוסף בין הפרחים כדי לשמח את הקטנות - פחות יפה מבחינה עיצובית)

קבצים מצורפים

• IMG_0073.JPG
    KB 272.6 · צפיות: 106
  • הוסף לסימניות
רותי,
יצא מדהים!
נראה מרשים ויפה.
בטח הבת שלך לא מפסיקה להתלהב ממה שהיא הולכת להביא לגן...

על מה בסוף תקעת את השיפודים?

• הוסף לסימניות
ממה זה השיפודים הארוכים??

• הוסף לסימניות
גליליות טבולות בשוקולד מריר ומיד אח"כ אגוזים טחונים או סוכריות צבעוניות או קוקוס.

או כל דבר שעולה בראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1033919:
גליליות טבולות בשוקולד מריר ומיד אח"כ אגוזים טחונים או סוכריות צבעוניות או קוקוס.

או כל דבר שעולה בראש.

אהבתי! מתאים ומרשים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה