נכתב ע"י טוליפ;1031369:את עלי הכותרת מחברים עם קיסמים לסוכריה המרכזית.
במסיבה של אחינית שלי לקחו וופל מרובע ועטפו אותו עם לדר כמו כריכה של סידורנכתב ע"י pinati;1031380:אולי יש בנמצא גם רעיונות למסיבת סידור?
נכתב ע"י רותי בן שימ;1031384:חשבתי על זה גם, אבל אם את לוקחת בחשבון שזה לילדות/ילדים קטנים זה לא בטיחותי.
(גם מ/בוגרים עלולים לנעוץ שיניים בסוכריות, ובסוף הם יצטרכו ליטול קורה מבין שינהם...)
נכתב ע"י TK;1031385:במסיבה של אחינית שלי לקחו וופל מרובע ועטפו אותו עם לדר כמו כריכה של סידור
והוופל שנשאר בצדדים ממש נראה כמו הדפים
אפשר לעטוף את הוופל גם בבצק סוכר
כנ"ל, הילדה רצתה רק עוגה כושית עם סוכריות, אז הודעתי לגננת שאני מביאה עוגה לילדות, והכנתי להם עוגות אישיות במנג'טים, עם המון המון סוכריות, והן נהנו עד הגג!נכתב ע"י דבורי צלמת;1031084:התנדבתי בשמחה לעוגה כי אני אוהבת להתקשקש עם עוגות רושם אבל כששאלתי את הילדה מה היא רוצה שאכין היא התעקשה על כושית עם סוכריות.מי אני שאתווכח עם ילדת המסיבה??
ביקשה וקיבלה.
נכתב ע"י טוליפ;1032519:לגבי הגשה - קחי כדור קלקר ענק תחתכי טיפה את הבסיס כדי שיעמוד יציב ותנעצי את הסוכריות מסביב
נ.ב. איך השגת סוכריות בצבעים אחידים? או שקנית מגוון וישבת שעות לברור?
נכתב ע"י רותי בן שימ;1033919:גליליות טבולות בשוקולד מריר ומיד אח"כ אגוזים טחונים או סוכריות צבעוניות או קוקוס.
או כל דבר שעולה בראש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים