רפואה אלטרנטיבית מישהי מכירה אוסטאופטית בשם דבורה בילמס?

• הוסף לסימניות
זה כתובת המייל של המשרד במכון אמהות - דבורה בילמס <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> (שטרודל במקום - )

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קוראים לה דבורה בילמס או חוה בילמס?
מחלק אני שומעת דבורה ומחלק אני שומעת חוה...

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי כן
למה?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שמועה שמשרד הבריאות אסרו לה לעבוד בזה בגלל שאין לה תעודה משהו כזה והם עוקבים אחריה (לא ביררתי אם זה נכון אבל זה מה ששמעתי)

• הוסף לסימניות
שמעתי שמשרד הבריאות דורש ממנה תעודת רופא נשים,
אני יודעת שיש לה תעודת אורטופד מאוניברסיטה בארה"ב (כמה שנים של לימודים), יש לה תעודת אוסתואופתיה, תעודת אולטרסאונד מהדסה, ועוד כמה וכמה תעודות ברפואה הטבעית, אבל אין לה תעודת רופאת נשים
אני נעזרתי בה רבות, חבל שסגור.

• הוסף לסימניות
לכל המצפות
היא פתחה מחדש
עובדת תחת רופא
באישור משרד הבריאות
זה מספר הטלפון שפעיל עכשיו
(הייתי אצלה אתמול)
0527183166
בריאות איתנה לכולן!

• הוסף לסימניות
לא רק אלא בעיקר
(אני יודעת שמגיעים אליה גם עם תינוקות ,ושהייתי אצלה הייתה גם מישהי עם דורבן)

• הוסף לסימניות
@CHAYA FFF איפה? מה זה אומר תחת רופא? איזה רופא? קופה מסוימת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה