דרוש מידע מישהי מכירה את גרבי Cherilon ויודעת לומר לי אם הם באמת אטומים?

• הוסף לסימניות
פירסמו את זה בשבועון בביתר, אם מישהי מכירה ויודעם אם זה באמת אטום מה שרשום אטום אשמח לשמוע

(כי ככל הידוע לי רק עובי 50/70 אטום)
תודה רבה

1667765254941.png

• הוסף לסימניות
מקפיצה, מישהי יודעת על הגרביים האלה משהו??

• הוסף לסימניות
למישהו יש את המספר שלהם?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין לי את המספר זה מודעה שהתפרסמה בביתר מזמןןן...

• הוסף לסימניות
לא צריכה מספר
יש לך את הז ?
אני שואלת אם זה אכן טוב ונעים אטום ומחזיק זמן

• הוסף לסימניות
של משנת יוסף?
אני מאוד מרוצה .מחזיק הרבה זמן
המידות שלהם יחסית קטנות (בגרביונים צריך מידה יותר)

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי, אני יכולה להגיד לך שהן סבבה דווקא לא נקרעות מהר אבל הצבע שלהן בהיר יחסית משאר החברות.
לא צריכה מספר
יש לך את הז ?
אני שואלת אם זה אכן טוב ונעים אטום ומחזיק זמן
יש לך דרך ליצור איתם קשר? אשמח לקבל את המספר שלהם.

• הוסף לסימניות
כל הצבעים בהירים? מענין
אין לי מספר כרגע אני רק יודעת שמוכרים ברח רבי עקיבא 110 בחנות גרבים שם בבני ברק אם זה יעזור לך
אולי הם ידעו יותר

• הוסף לסימניות
כל הצבעים בהירים? מענין
אין לי מספר כרגע אני רק יודעת שמוכרים ברח רבי עקיבא 110 בחנות גרבים שם בבני ברק אם זה יעזור לך
אולי הם ידעו יותר
כל צבע יותר בהיר באופן יחסי לשאר החברות.
אני הזמנתי ויז'ון וזה נראה כמו מלון.

• הוסף לסימניות
לא קונה אותם כי אין להם בעובי 50 דנייר.
60 אינו עבה יותר מה 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה