מישהי מכירה את דבורה פרנקל

• הוסף לסימניות
היא פרסמה קורס מנגה והיתי רוצה לראות עבודות שלה

• הוסף לסימניות
היא נמצאת בפרוג? היתי רוצהלראות סגנון

• הוסף לסימניות
היא נמצאת, אבל אין לי מושג מה שם הניק שלה.

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצלה, היא מקסימה ומקצועית.
גם כשהיו לי שאלות היא תמיד ענתה (ועונה) בלבביות מדהימה ובסבלנות שאין דברים כאלה---
עשיתי אצלה קורס צפוף מאוד, ועם מאסה חומר--- אבל היא לא פספסה כלום, ורק צריך לשלוף אותו עם הזמן והעבודה.
מה שכן חשוב להדגיש, שהיא לא מלמדת לצייר, היא מלמדת להשתמש בתוכנות ציור ובלוח גרפי. אומנם נותנת עצות וטיפים לציור איכותי. אבל ממש מלמעלה. היא מתמקדת בעיקר בתוכנה.
(כמובן, כוונתי לקורס המקוצר שאני למדתי)
ממליצה מאוד!

ו-אגב, היא נמצאת פה, עדיין לא הצלחתי לזהות תחת איזה ניק----

• הוסף לסימניות
הניק דבורה פ, אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
למדתי איתה באחד הקורסים
אשיות מקסימה ומציירת יפה!

• הוסף לסימניות
למדתי איתה באחד הקורסים
אשיות מקסימה ומציירת יפה!

• הוסף לסימניות
שלחו לי הודעות שאני חיבת להכנס...

תודה לכל המפרגנות, ולתלמידות המקסימות הזכורות מאוד לטובה...
בהחלט זה קורס מקצועי מאוד, חבל לפספס!

למוריהלי המתענינת,
אוכל לשלוח לך אם תרצי דוגמאות- תשלחי לי את המייל שלך.
בינתיים צרפתי קומיקס נחמד שסימתי ברגעים אלו לצייר...

קבצים מצורפים

• 39.png
    KB 313.8 · צפיות: 50

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה