התייעצות מישהי מכירה את האיכות של הנעליים מהאתר שיין?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מגפיים,באמת לא זולות(כ 160 ש"ח) הגיעו מעולות! אטומות לחלוטין למים,מה שכן השתמשתי בהם בינתיים רק עונה אחת

• הוסף לסימניות
איכות כמו הנעליים בחנויות בבני ברק שעולות 100 שקל או יותר גרוע?
תלוי , נעל אחת הזמנתי הגיעה איכותית, נעל אחרת - פחות,
בינתיים הגיע לי ממש זהה לתמונות -ולפעמים אפשר לראות את האיכות בתמונות
מתעניינת גם לגבי האיכות של התיקים שם...
לא ניסיתי אבל בתגובות של הלקוחות די אפשר להתרשם, הם מעלים תמונות של המוצר,
היה תיק שרציתי להזמין ולפי התגובות והתמונות של הלקוחות הבנתי שהוא מגיע לא משהו...

• הוסף לסימניות
ממש זול שם, מעניין אותי אם מישהי ניסתה.
אני הזמנתי כמה זוגות. הגיעו ממש טוב.
(תבדקי מידות לפי סנטימטר על כל נעל שאת רוצה להזמין. המידות לא דומות שם. אחד הגיע קטן, אחד הגיע ממש גדול..)
בסה"כ נראה ששווה.
איכות בערך TO GO כמו שכתבה @ששירשירר .
לא קשה ההזמנה??
למה קשה?
זה באמת קצת מסובך עם המשלוח (שמעל מחיר מסוים הוא חינם)
בד"כ יצא לי להזמין מעל 189 שאז זה משלוח חינם. מחיר יותר נמוך לא ניסיתי.
(אוכל לעזור לך אם תרצי)
מתעניינת גם לגבי האיכות של התיקים שם...
הזמנתי גם.
איכות נחמדת.. תלוי מאוד בתיק וכדאי מאוד לראות תגובות שאנשים מעלים.
הם מראים את התיק איך הוא באמיתי.

• הוסף לסימניות
כנראה זה באמת תלוי באיזה נעל...
שאלה נוספת ואחרונה בע"ה - בגדים משהי הזמינה שם, בגדי ילדים?
יש שם דברים מתוקים ממש ובמחירים טובים אבל אני לא רוצה לקנות סתם...
(פותחת האשכול את יכולה לשנות את הכותרת לאיכות של האתר שיין בלי המילה נעליים? כדי שעוד יכנסו ויענו לי על הבגדים;))

• הוסף לסימניות
משהי הזמינה שם, בגדי ילדים?
אני הזמנתי
הגיע יפה מאוד ואיכותי!
אבל חשוב מאוד מאוד לראות מה אנשים כותבים על הבגד וכן לראות תמונות שאנשים מעלים שם, ורק לפי זה לקנות!!!
[אחרת אפשר ממש להידפק]
ואת המידות לבדוק לפי ס"מ כי לא תמיד זה מדויק במידה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת ואחרונה בע"ה - בגדים משהי הזמינה שם, בגדי ילדים?
בגדים- לעצמי, לא בגדי ילדים.
אבל בסך הכול יש דברים די טובים.
הרעיון הוא להסתכל לפי התגובות ולהבין אם הבגד באמת טוב או לא.
התגובות שם ממש עוזרות להחליט.
יש שם גם הרבה תגובות של חרדיות, לפי זה את יכולה לדעת עם זה צנוע ,מתאים וכו'.
ההזמנה מגיעה ממש מהר, הזמנתי לפני שבוע וקצת והיום הגיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה