דרוש מידע מישהי מכירה את הווסט הזה של קידישיק???.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין אותו לבן שלי
ולא יודעת אם מתאים מתחת חולצה לבנה או קרם?
תודה מראש!!!!
89dc3a2d769fe71589cdbb7321faa8d5.jpg

• הוסף לסימניות
אני לוקחת את השחור כמו בתמונה
השאלה אם הפסים הלבנים שעל השחור הם לבנים או קרם?

• הוסף לסימניות
לבן
שמעתי שהשמלות של הבנות לא עומדות יפה על הגוף
תמדדי את הגיזרה קודם ... לדעתי

• הוסף לסימניות
האתר שלהם פתוח?
ז"א יש להם אתר בכלל?
אפשר לקנות שם בגדי תינוקות
ואם כבר אז יש למלאנז אתר?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האתר שלהם פתוח?
ז"א יש להם אתר בכלל?
אפשר לקנות שם בגדי תינוקות
ואם כבר אז יש למלאנז אתר?
תודה רבה

שימי לב בנוגע להחלפות
אם הבנתי נכון זה קצת מסובך ולא שווה להחליף שם בגד, לכן אני התלבטתי אם לקנות ו @אתיx עזרה לי להחליט.

• הוסף לסימניות
לבן
שמעתי שהשמלות של הבנות לא עומדות יפה על הגוף
תמדדי את הגיזרה קודם ... לדעתי

לי יש את הסרפן, דווקא עומד מאוד יפה, ואפילו מחמיא לילדונת שהיא קצ ת שמנמונת....

@פשוש לגבי הווסט, הפסים בווסט השחור בצבע לבן.

• הוסף לסימניות
הבת שלי מאד רזה וגבוהה. נראה לך מתאים?

• הוסף לסימניות
לי נראה שלא כי זה יעמוד עליה כמו על קולב
זה לא בד נצמד או גיזרה מיוחדת
כמו שהיא אמרה הילדה שלה קצת שמנמונת אז אולי לכן זה עומד יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה