מישהי מכירה את העגלה הזו?

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבנתי שאין להשיג את הדגם הזה בארץ, אבל אולי בכ"ז מישהי נתקלה או מכירה אותה ויודעת לומר לי מעלות וחסרונות, תודה!

• הוסף לסימניות
זה ולקו בייבי?

אם זה זה אז זה עגלה טובה, אבל כבדה ומתקפלת גדול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;1251508:
הבנתי שאין להשיג את הדגם הזה בארץ, אבל אולי בכ"ז מישהי נתקלה או מכירה אותה ויודעת לומר לי מעלות וחסרונות, תודה!
יש לי אותה בצבע חום כולל המושב הנוסף, אם את מעוניינת לקנות, היתה בשימוש לזמן קצר.

קניתי אותה כי הייתי צריכה עגלה ל3 כי אחרת לא יכלתי לצאת לבד מהבית עם הילדים, וזו היתה האופציה הכי טובה.

מעלות- צרה יחסית, נוסעת חלק.

החסרונות שלה זה המשקל (אני גרה בקומה שלישית בלי מעלית) וזה שיש לזה גלגלי אויר ומדי פעם צריך למלאות אותם.

• הוסף לסימניות
היא לא קומפקטית בכלל.
אבל יש לה מעלה גדולה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1251828:
לא מכירה, אבל זה נראה טנק

נכתב ע"י שרית גולד;1252115:
לא נראית קומפקטית בכלל

אכן, היא באמת לא נראית קומפקטית אבל אני צריכה את הגודל הזה, לא לכולם מתאים הבייבי ג'וגר סיטי מיני...:)
חיפשתי בייבי ג'וגר עילית ביד 2 ולא מצאתי וזו נראית לי במחיר מציאה ולכן אני מבררת, תודה לכן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;1252220:
אכן, היא באמת לא נראית קומפקטית אבל אני צריכה את הגודל הזה, לא לכולם מתאים הבייבי ג'וגר סיטי מיני...:)
חיפשתי בייבי ג'וגר עילית ביד 2 ולא מצאתי וזו נראית לי במחיר מציאה ולכן אני מבררת, תודה לכן!
מה לא מתאים לך בבייבי ג'וגר סיטי מיני, אולי הסיטי מיני gt כן מתאים, אם כן, ממליצה. אין את החסרון של גלגלי אויר ויש את המעלה שהוא קל, עם גלגלים דחוסים שדומים במעלתם לגלגלי אויר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ch3;1252227:
מה לא מתאים לך בבייבי ג'וגר סיטי מיני, אולי הסיטי מיני gt כן מתאים, אם כן, ממליצה. אין את החסרון של גלגלי אויר ויש את המעלה שהוא קל, עם גלגלים דחוסים שדומים במעלתם לגלגלי אויר.

אני צריכה שתהיה אפשרות לילד לעמוד/לשבת מקדימה

• הוסף לסימניות
יש אם כך גם את בייבי ג'וגר סיטי סלקט, אך יחסית כבדה. אני קניתי פיל אנד טדס, המעלה יותר קלה מהסיטי סלקט, אך החסרון הוא שהילד שיושב מאחור כשהוא קטן, קשה להתכופף אליו, וכשגדול יותר, לא כ"כ רואה את הנוף. מעלה בשני העגלות שניתן לעשות אותם גם כיחיד.
מחברת פיל אנד טדס יש שני סוגים, אחד עם גלגלי אויר ואחד עם גלגלי סיליקון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה