יש לי אותה בצבע חום כולל המושב הנוסף, אם את מעוניינת לקנות, היתה בשימוש לזמן קצר.נכתב ע"י Big;1251508:הבנתי שאין להשיג את הדגם הזה בארץ, אבל אולי בכ"ז מישהי נתקלה או מכירה אותה ויודעת לומר לי מעלות וחסרונות, תודה!
נכתב ע"י ניצן;1251828:לא מכירה, אבל זה נראה טנק
נכתב ע"י שרית גולד;1252115:לא נראית קומפקטית בכלל
מה לא מתאים לך בבייבי ג'וגר סיטי מיני, אולי הסיטי מיני gt כן מתאים, אם כן, ממליצה. אין את החסרון של גלגלי אויר ויש את המעלה שהוא קל, עם גלגלים דחוסים שדומים במעלתם לגלגלי אויר.נכתב ע"י Big;1252220:אכן, היא באמת לא נראית קומפקטית אבל אני צריכה את הגודל הזה, לא לכולם מתאים הבייבי ג'וגר סיטי מיני...
חיפשתי בייבי ג'וגר עילית ביד 2 ולא מצאתי וזו נראית לי במחיר מציאה ולכן אני מבררת, תודה לכן!
נכתב ע"י ch3;1252227:מה לא מתאים לך בבייבי ג'וגר סיטי מיני, אולי הסיטי מיני gt כן מתאים, אם כן, ממליצה. אין את החסרון של גלגלי אויר ויש את המעלה שהוא קל, עם גלגלים דחוסים שדומים במעלתם לגלגלי אויר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים