דרוש מידע מישהי מכירה את מכון הלייזר קווין בי?

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

אשמח לשמוע כל מידע,
מרוצות?
רואות תוצאות?
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
יש כאן אשכולות על זה... חפשי
אני אישית מרוצה ורואה תוצאות בינתיים 4 טיפולים
במכשיר הדוידה ללא כאב כלל כמעט
פירטי יותר באחת האשכולות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש כאן אשכולות על זה... חפשי
אני אישית מרוצה ורואה תוצאות בינתיים 4 טיפולים
במכשיר הדוידה ללא כאב כלל כמעט
פירטי יותר באחת האשכולות
בהצלחה!
המליצו לי על וקטוס שזה המכשיר הכי טוב...
זה נכון?

• הוסף לסימניות
ממה שהבנתי וקטוס רואים תוצאות יותר מהר
אבל הבנתי שיותר כואב ...

• הוסף לסימניות
אפשר לסמוך על המכון הזה?
הם לוקחים מחיר ממש זול, ועכשיו פתחו גם בעיר שלי ואני ממש מתלבטת

• הוסף לסימניות
הי
אני רוצה להצטרף למבצע של 2,000 בלי הגבלה
משהיא יודעת איך אפשר לקבל קופון?
או אולי יש כאן 4 בנות שמעוניינות להצטרף

• הוסף לסימניות
אני הצטרפתי לקבוצה שכבר מלאה
את יכולה לעשות את זה גם, רק תמצאי מישהי שאת מכירה שנמצאת שם בקבוצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה