דרוש מידע מישהי מכירה את סמינר מעלות בירושליים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני למדתי שם.
והמנהלת שעזבה גם המנהלת החדשה מעולות ונדירות!!
הסמינר יש בו הכל גם בנות מבתים שיותר סגנון חדש וגם גם כאלה סניף! כן! וגם את האלה מבתים פתוחים....
אבל אני מאוד נהנתי שם היחס שם בשמים. אבל התקנון שם הכי מחמיר מבחינת כל הסמינרים....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה זה ככה?
תני דוגמא ,לא כ"כ הבנתי...
לדוג' בנעליים- אוסרים הרבה נעליים שבסמינרים אחרים מותר...
אבל סתם ככה הוא שונה ממש מהחדש!!!!.-למי שכתבה שהוא דומה..

• הוסף לסימניות
פחות צו"ל מהחדש קצת פתוח יותר...
עדיין עם ליגה ואפילו יותר (מהשנים שעברו)
סמינר מעולה!!
אני למדתי שם.
והמנהלת שעזבה גם המנהלת החדשה מעולות ונדירות!!
הסמינר יש בו הכל גם בנות מבתים שיותר סגנון חדש וגם גם כאלה סניף! כן! וגם את האלה מבתים פתוחים....
אבל אני מאוד נהנתי שם היחס שם בשמים. אבל התקנון שם הכי מחמיר מבחינת כל הסמינרים....
זה סתירה, לא?

• הוסף לסימניות
מבין איזה סמינרים? מה הרשימה לפי הסדר...?
אין לזה כל כך סדר, יש את החמש הפותחים שהם: החדש, ישן, סניף ,בנות אלישבע ומעלות.(לא רואה פה סדר...)
לכל אחד יש יתרון על השני..
לדוג' החדש משפחות יותר חשובות, בנות אלישבע רמה לימודית גבוהה מאד, מעלות יחס אישי וכו'...

• הוסף לסימניות
אין לזה כל כך סדר, יש את החמש הפותחים שהם: החדש, ישן, סניף ,בנות אלישבע ומעלות.(לא רואה פה סדר...)
לכל אחד יש יתרון על השני..
לדוג' החדש משפחות יותר חשובות, בנות אלישבע רמה לימודית גבוהה מאד, מעלות יחס אישי וכו'...
לא יודעת למה לי זה נמאס שמכניסים את הסמינרים האלה הראשוניםםםםםםםםםםםם
הרי בסוף בכל סמינר יש את האלו הפתוחות(שנכנסו לרוב עם פרוטקציה או שהתפתחו במהלך הסמינר)
ויש את האלה שמתאימות לסגנון של הסמינר!
ותאמינו לי יש המון סיפורים הזוייםםם על הסמינרים "הטובים"

• הוסף לסימניות
לומדת במעלות עכשיו י"ד...
סמינר נדיר שיש בו את כל הסגנונות, צוות אכפתי מאוד! רמה לימודית גבוהה....
(תקנון ממש לא מחמיר יותר מכל הסמינרים...)
ממליצה בחום!.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה