אני מכירה אותהמקפיצה
יש תוצאות בשיקום אחרי לידה?אני מכירה אותה
היא מקצוענית במיוחד!
למדה בספרד שיטה היפרפרסיב אותה היא מלמדת כאן בארץ.
מומלצת בחום!
אני מחפשת דיגיטאלי בדווקא.אני לא התחברתי בגלל הפורמט של הזום, היה לי מאוד קשה להסתכל דרך מסך ולהתאמן לבד בבית, חסרה לי האווירה.
היום מתאמנת אצל מישהי פרטי פעם בשבוע ובסוף כל אימון היא עושה איתי היפופרסיב, היא למדה אצל עדינה והמחיר לא הרבה יותר יקר כי עדינה מאוד יקרה
אז אם ככה זה מתאים לךאני מחפשת דיגיטאלי בדווקא.
אבל מתלבטת לגבי המחיר.
הרבה אחרי לידה.לא מכירה את עדינה ולא את המחיר.
רק מציינת שאחרי לידה, יש אפשרות לקבל החזר מסל הלידה
ויש קורסי היפופרסיב שיצא לך 150-350 לסדרה של 7-14 שיעורים
שימי לב-שלפי מה שהבנתי, שיטת ההיפופרסיב, שפותחה בספרד-אין לה (כמעט) מאמנות מקוריות בארץ.ויש קורסי היפופרסיב שיצא לך 150-350 לסדרה של 7-14 שיעורים
היום כבר יש הרבה שמלמדותממליצה מאווד על עדינה!
היא אלופה ממש!
וגם-השיעורים שלה ממש כיפיים
.
הייתרון גם-שיש לך את ההקלטות למשך השבוע, אז בעצם יש לך סוג של שיעור דו-תלת שבועי.
שימי לב-שלפי מה שהבנתי, שיטת ההיפופרסיב, שפותחה בספרד-אין לה (כמעט) מאמנות מקוריות בארץ.
(לפי מה ששמעתי יש סה"כ 2 ישראליות שלמדו את השיטה, במקור. אחת לא דתייה, ועדינה.
כל שאר המאמנות בשיטת ההיפופרסיב-זה תלמידות שלה.
ככה שיש הצדק למחיר...
וגם מה שכתבו על שיעורים של מאמנות שלה-היא לוקחת מתוך המאמנות שהיא הכשירה את ההכי טובות.
שגם השיעורים שלהם-ממש כיפיים, וטובים, והיא עוקבת אחרי השיעורים, ומה שהם מלמדות.
אין בעיה שיש הרבה שמלמדות את השיטה המקורית מספרד. תכלס-כל אחת שמלמדת-זה השיטה המקורית מספרד.היום כבר יש הרבה שמלמדות
וכל אחת שניה טוענת שהיא המקורית מספרד...
בשניה אני שולפת לך 5 שמות...
בכל מקרה, אני אישית התאמנתי על השיטה עם פזיוטרפיסטית רצפת אגן דרך הקופה.
באמת חשוב לי לשמוע על השיטה באופן כללי- באמת מועילה לחיזוק ועיצוב?נחשפתי לשיטה ואליה ממש בשבוע האחרון
עוד לא הצלחתי להבין עד הסוף את הרעיון
עד כמה זה באמת שונה מאימון רגיל?
מעניין להבין באמת
לטעמי היא לא שיטה של קסם כמו שמציגים אותה.באמת חשוב לי לשמוע על השיטה באופן כללי- באמת מועילה לחיזוק ועיצוב?
לא הצלחתי להבין...באמת חשוב לי לשמוע על השיטה באופן כללי- באמת מועילה לחיזוק ועיצוב?
השיטה של ההיפופרסיב היא שיטה שעובדת על רקמות ולא רק על שרירים לכן העבודה מדוייקת ומהירה יותר .באמת חשוב לי לשמוע על השיטה באופן כללי- באמת מועילה לחיזוק ועיצוב?
בחו"ל אין אימון שלא מסתיים ב10 דק של היפופרסיב כי זה כ"כ מדוייק גם לעיכול טוב יותר וגם לכל השיקום וירידה בהקפים זה ממש כמו מחוך טבעי לגוף הואקום הוא כמו חגורת בטן.עד כמה זה באמת שונה מאימון רגיל?
מעניין להבין באמת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים