יכולה לתת לי יותר פרטים?בית המורה שצרנסקי, השמה הכי טובה
אני חושבת שכאשה שמבצעת הסבה לתחום המחשבים, הכי חשוב בשבילה זה עבודה טובה והכנה מעולה לשוק התעסוקה, לימוד טכנולוגיות מתקדמות והבנה לצרכים שלה כאישה- אם נשואה, עם ילדים, עם עבודה וכויכולה לתת לי יותר פרטים?
ברור, אבל מה הכוונה שהם הכי טובים בהשמה? זה לא פחות חשוב... הרי אישה שעושה הסבה זה לא בחורה שפחות לחוצה על מציאת מקום העבודה...אני חושבת שכאשה שמבצעת הסבה לתחום המחשבים, הכי חשוב בשבילה זה עבודה טובה והכנה מעולה לשוק התעסוקה, לימוד טכנולוגיות מתקדמות והבנה לצרכים שלה כאישה- אם נשואה, עם ילדים, עם עבודה וכו
בית המורה שצרנסקי זה המקום הכי גמיש ומקצועי ועם מרכזת אלופה שדואגת באופן אישי לכל בת לעבודה, במסירות יוצאת מגדר הרגיל.
בהצלחה
כתבתי -ברור, אבל מה הכוונה שהם הכי טובים בהשמה? זה לא פחות חשוב... הרי אישה שעושה הסבה זה לא בחורה שפחות לחוצה על מציאת מקום העבודה...
ונתונים: הבנות שסיימו שנה שעברה היו מסודרות מעל 90 אחוז כבר בתחילת הקיץ בעבודות מעולות+מרכזת אלופה שדואגת באופן אישי לכל בת לעבודה, במסירות יוצאת מגדר הרגיל.
מי המרכזת ואיך אפשר להשיג אותה?אני חושבת שכאשה שמבצעת הסבה לתחום המחשבים, הכי חשוב בשבילה זה עבודה טובה והכנה מעולה לשוק התעסוקה, לימוד טכנולוגיות מתקדמות והבנה לצרכים שלה כאישה- אם נשואה, עם ילדים, עם עבודה וכו
בית המורה שצרנסקי זה המקום הכי גמיש ומקצועי ועם מרכזת אלופה שדואגת באופן אישי לכל בת לעבודה, במסירות יוצאת מגדר הרגיל.
בהצלחה
מאמינה שיתנו לך במזכירות את הפרטים.מי המרכזת ואיך אפשר להשיג אותה?
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים