דרוש מידע מישהי מכירה קבוצת מיילים לנשות רמת שלמה ונווה יעקב

• הוסף לסימניות
יש לנו קבוצה של נשות נווה יעקב וגם בפסגת זאב

• הוסף לסימניות
אני גרה בנווה יעקב והייתי שמחה להצטרף
את יכולה לשלוח לי את המייל שדרכו אפשר להצטרף או לפה
או למייל שלי: CHANI43057 שטורדל ג'ימל...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גיטל היקרה
זה ממש דחוף לי
אני מאוד אשמח אם תוכלי להביא לי את המייל של הקבוצה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
איפה את גרה בנווה יעקב?
לא מצרפים לשם נשים שרוצות לפרסם וכו זה מייל לתועלת ועזרה לנשות השכונה

• הוסף לסימניות
היי אנחנו גרים בנווה יעקב אשמח שתצרפו את אישתי
hodayan36@

• הוסף לסימניות
אני גרה בנווה יעקב והייתי שמחה להצטרף
את יכולה לשלוח לי את המייל שדרכו אפשר להצטרף או לפה
או למייל שלי: CHANI43057 שטורדל ג'ימל...
תודה רבה!
היי אנחנו גרים בנווה יעקב את יכולה לבקש שיצרפו את אישתי?
hodayan36@

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את המייל של הקבוצה של נשות נוה יעקב,אני גרה בנוה יעקב וזה יוכל לעזור לי
אם אפשר לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
המייל שלי זה ESTI120121 שטרודל גימל נקודה קום

• הוסף לסימניות
יש למישהי מידע על קבוצת מייל לנשות מעלות דפנה / רמת אשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה