מישהי מכן ניסתה אולי את המתכון הזה מטעימות של משפחה?

• הוסף לסימניות
טעימות החדש של ראש השנה ??
זו נראית עוגה טעימה ואני רוצה להכין - גם כי יש אורחים לחג והיא מרשימה מאוד וגם כי היא נראית קלה וטעימה אבל למה למען ה' העוגה צריכה להיות 4 ימים במקרר???? שמתי לב לזה רק עכשיו ואני חייבת להכין אותה כבר אם אני רוצה שהיא תאכל.. מה הקטע ?? יש לזה חשיבות לדעתכן???
זה רשום ממש בסוף בקטן קטן כאילו זה פרט טכני... רק 4 ימים מזל שהסתכלתי היום :)

סליחה אבל אני לא מצליחה להעלות בPNG זה נותן לי שגיאת העלאה...

קבצים מצורפים

• עוגת דבש 001.jpg
    KB 689 · צפיות: 16
  • המתכון 001.jpg
    KB 480.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
????

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה הם כתבו ככה, נחכה למוצלחות ממני בתחום הקולינרי. אבל אני חייבת לציין שזו עוגה שנראית מדהים (=ואני דווקא אהבתי את הדבורים...) ונראה לי שאני הולכת להכין אותה מחר לחג, מה כבר יכול לקרות?

• הוסף לסימניות
אין מצב
לדעתי מתכוונים לשמור במקרר *עד* 4 ימים.
או שחסר מילה, או סגנון דיבור :)

• הוסף לסימניות
אולי אולי אולי.
הבצק הרי בצק פריך (ולא טורט), ואם יפרסו ישר אחרי ההרכבה- הוא עלול להשבר. לכן צריך להמתין בקרור שהבצק יספח מהלחות של המוס.
אישית-.על מתכונים כאלו אני מדלגת... לא נשמע מבטיח במיוחד עוגה מבצק פריך עם מליון שלבי הכנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1393499:
אבל למה למען ה' העוגה צריכה להיות 4 ימים במקרר????
...

ההוראות שם לא לוקחות סיכונים בכלל......
יש בעיה בנוזליות של הקרם
וזה צריך להתגבש
מניסיון, כדאי לחכות שיתגבש
אבל מהיום לחג זה בסדר (מומלץ להגיש בתוך התבנית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dem;1393648:
אין מצב
לדעתי מתכוונים לשמור במקרר *עד* 4 ימים.
או שחסר מילה, או סגנון דיבור :)

הרבה יותר הגיוני..
לא זכור לי שנתקלתי במתכונים כאלה שצריכים כ"כ הרבה זמן מראש בקירור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1393670:
אולי אולי אולי.
הבצק הרי בצק פריך (ולא טורט), ואם יפרסו ישר אחרי ההרכבה- הוא עלול להשבר. לכן צריך להמתין בקרור שהבצק יספח מהלחות של המוס.
אישית-.על מתכונים כאלו אני מדלגת... לא נשמע מבטיח במיוחד עוגה מבצק פריך עם מליון שלבי הכנה...

לא צריך לפרוס את הבצק, מכינים ממנו כדורים ושוטחים אותם,
אם הבנתי נכון...

• הוסף לסימניות
טוב אז תקשיבו הכנתי אותה
ו.... אני לא ממש ממליצה
קודם כל חשבתי שהבצק לפי התמונה הוא כמו שכבות של קרמשניט משהו קשיח כזה קריספי...
וזה לא! זה טורט כזה רך , כמובן שידעתי שהתמונה עברה ליטושים רבים והעוגה שלי לא תצא כך אבל לא חשבתי שאתאכזב ברמה הזו אחרי כזו עבודה ולכלוך של 3 סירים...
הציפוי שקדים פריך התקשה עד לשלב ההרכבה של העוגה ולא היה ניתן לשטח אותו לצורת עיגול לתבנית בקוטר 24 .
וכן ה8 חלמונים שנמצאים במוס דבש לא עוברים בתנור אלה רק מעורבבים עם דבש בבן מרי על הגז, ומה שקרה אצלי זה שבמתכון כתבו לטרוף בבן מרי את הדבש והחלמונים לעיסה סמיכה מאוד, ובסוף כשערבבתי את המוס עם הביצים לפי ההוראות נשארו גושים קטנים צהובים - של החלמונים מסתבר שלא נעלמו וזה ממש לא בריא ולא אסטטי ..
קיצר אז לא!!! לכל המתכננות הייתי שפן ניסיון ואני לא ממליצה!
לא זרקתי לפח כמובן כרגע היא במקרר ונראה מי יהיה מוכן לטעום ראשון - מה שבטוח לא האורחים!!!
מזל שיש תוכנית ב' :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1393790:
אם הבנתי נכון...

כן מחלקים לכדורים שווים ומשטחים בתבנית כל פעם אופים שכבה לבד ואז מרכיבים..

• הוסף לסימניות
אולי אחרי ארבע ימים במקרר היה תהיה טובה יותר,
חכי... :)

מעריצה אותך על הזריזות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1393790:
אם הבנתי נכון...

לא התכוונתי לפרוס.
רק זה לא טורט, זה בצק מוזר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1393801:
אולי אחרי ארבע ימים במקרר היה תהיה טובה יותר,
חכי... :)

מעריצה אותך על הזריזות!

תודה!
אני אוהבת אפיה ומסתדרת יופי בדר"כ כ"כ רציתי משו שונה טעים ויפה לחג והנה.. נראה לי הלכו 12 ביצים... יותר אני לא מכינה בעזרת ה' מתכוני עוגות כאלה מהעיתון אוףף!!

• הוסף לסימניות
יש עוגה דומה והרבה יותר מוצלחת -
"עוקץ הדבורה"
אצלנו זה שם דבר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קידי;1394063:
יש עוגה דומה והרבה יותר מוצלחת -
"עוקץ הדבורה"
אצלנו זה שם דבר!

יש לך אפשרות להעלות את המתכון אולי?
תודה!

• הוסף לסימניות
מתכון של "עוקץ הדבורה"

3 ביצים
½ 1 כוסות קמח
½ 1 כוס סוכר
½ 1 א.אפיה
3/1 כוס חלב
57 גר' מרגרינה בטעם חמאה
לערבב ולאפות
מילוי:
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפות קוניאק
להקציף
לחצות העוגה לקרר
ולמרוח את השמנת
ציפוי:
3 כפות סוכר
3 כפיות מרגרינה
½ 1 כף שמנת חמוצה
1 כפית קפה נמס
1 כף קקאו
אגוזים קצוצים
לבשל
למרוח מלמעלה

• הוסף לסימניות
עוגת גבינה ספירלה, מכירות?? הכי מומלצת בעולם, קלה, מרשימה ואף אחד לא יבין איך עשיתן לבד...
של קרין גורן. מכירות או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1394219:
עוגת גבינה ספירלה, מכירות?? הכי מומלצת בעולם, קלה, מרשימה ואף אחד לא יבין איך עשיתן לבד...
של קרין גורן. מכירות או לא?

אשמח למתכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה