מישהי קנתה את הכובע הזה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הכובע הזה שהוא די דומה לו ואפילו נראה יותר עבה-
http://il.nextdirect.com/iw/g402504s8#692997
הוא מעולה... כובע טוב שמגן על האזניים עם כיסוי פרוותי... לא עבה מדי לטעמי.
קניתי לילד בן שנה שהוא ממוצע בגודלו מידה 6-12. מצוין לו. קצת גדול כך שיהיה לו טוב עד שנה וחצי

• הוסף לסימניות
זה לא מידי שמן, בכל אופן לא כל יום צריך משהו כ"כ עבה...
זה מתאים בטח רק לימים ממש קרים מאוד, או גשומים מאוד. לא?

• הוסף לסימניות
כל יום הולכים עם כובע?

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לימים קרירים כאלו, הוא מתאים?
דווקא הוא יפה לכן אני שואלת עליו, כי אולי אקנה אותו..

• הוסף לסימניות
לדעתי מתאים.. הבן שלי רגיש מאד באזנים והוא מכסה אותם היטב

• הוסף לסימניות
כובע מאוד מוצלח לימי הגשם הקרים, יש לי משהו דומה משנה שעברה, עבר כביסות והשתמשנו בו בעונה לילד בן 3 ואני מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;1408803:
קניתי לילד בן שנה שהוא ממוצע בגודלו מידה 6-12. מצוין לו. קצת גדול כך שיהיה לו טוב עד שנה וחצי

אז לבן חצי שנה (קצת גדול ושמנצ'יק) צריך לקחת 3-6 חודשים?

• הוסף לסימניות
ככה אני הייתי לוקחת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה