מישהי קנתה לאחרונה חליפה לילד קטן?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות חליפות לחתונה ל-3 בנים קטנים.
בכל בני ברק הסתובבתי ולא מצאתי בפחות מ-250 ש"ח חליפה שלמה, או רק בלייזר ב-150 ש"ח + מכנסיים ב-90 ש"ח.
יש כאן מישהי שקנתה לאחרונה במחיר שפוי בירושלים, ויכולה לשתף במה שקנתה?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תנסי בבנים
הם עושים עכשיו הנחות
בד"כ יש מה לראות שם

• הוסף לסימניות
מה המידות שאת צריכה?

• הוסף לסימניות
יוסף חן בבני ברק קניתי רק את הג'קט של החליפה ב40 ש"ח
יש שם גם שלמות מאוד זולות.

• הוסף לסימניות
תנסי אצל מיכאל אמסלם.
נראה לי שיש חנות שלו ברח' יחזקאל

• הוסף לסימניות
לתינוק בן שנה ושמונה חליפת שלושה חלקים? לא נראה לי שתמצאי ולא נראה לי מתאים

• הוסף לסימניות
אני קניתי בזמנו ברייצל בסוף עונה כשעושים 1+1.
ויצאה לי מאד משתלם.
נגיד הווסט עלה 110 ואז המכנס היה ללא עלות יצא מאד זול.
לפי מה שהבנתי אמורים בימים הקרובים להתחיל שם ה1+1. הייתי ממליצה לחכות.

וכמו שדברו לילד קטן הייתי ממליצה רק על ווסט ומכנס. ולא ג'ט ובטח שלא 3 חלקים. זה יהיה לו מסורבל עד בלתי לביש.

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
יש בדאון טאון עודפים (בבני ברק)
אם אני זוכרת נכון-
20% הנחה על חליפות של 200 שח.
תנסי לברר טלפונית
(גם לגבי מידות)

• הוסף לסימניות
דולי בול סוף עונה יש ממידה 2. (מתאים משנה וחצי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיתי;1490930:
יוסף חן בבני ברק קניתי רק את הג'קט של החליפה ב40 ש"ח
יש שם גם שלמות מאוד זולות.

איפה החנות הזאת? אפשר כתובת מדוייקת?

ותודה לכולם על התגובות.
עזרתם לי מאד!!

• הוסף לסימניות
יוסף חן זה איפה שהיה פעם דובק בר' עקיבא
יש ליד זה את פוקס.

• הוסף לסימניות
יש לי 2 חליפות מידות 4 ו- 6 מהממות מאנג'לס בבני ברק שעלו 350 שח לחליפה ונלבשו אולי פעמיים.
פרטים באישי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה