מתכון בריאות מישהי קנתה פה לאחרונה מוצר שייקר-בלנדר-מעבד של נינג'ה ומוכנה לשתף?

• פותח הנושא zap
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מתעניינת לגבי מכשיר של נינג'ה. מסקר בפורומים וברשת, נשמע שיש המון דגמים ולכל אחד יתרונות וחסרונות משלו. קראתי אפילו סקירות מוצר והמלצות ברשת - ונשמע שיש כאלו שמרעידים יותר, ויש כאלו שפחות. ויש כאלו שלא מאפשרים שימוש בדברים חמים, ויש כאלו שכן.
אשמח לשמוע מנשים שקנו לאחרונה שייקר-בלנדר-מעבד של נינג'ה, איזה דגם קנו, מדוע בחרו בו? לפרט נתונים של גודל, חוזק מנוע, פעולות שכולל. מה לדעתן חסרונות ומעלות (מבחינת המלצות), היכן קנו ומה המחיר ששילמו עליו?
האם כל המכשירים שלהם מרעישים חזק במיוחד? האם הסכינים מתחממים מהר מאוד, וצריך לחכות זמן ממושך בין פעולה לפעולה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין לי תשובות להכל, אבל מה שאני כן יודעת זה:
יש לי את הדגם הזה: intelli-sense blender duo.
מרוצה מאוד. עובד כמו נינג'ה... המון רעש. רק לדברים קרים. מגיע עם כד של 2 ליטר ועוד 2 שייקרים.
לא בחרתי בו, בעלי קנה לי בהפתעה, ולכן גם אין לי מושג כמה עולה, אם את רוצה אני יכולה לברר.
הוא מכין פרוזן, ברד, ממרחים, משקאות קרים וגלידות.
בהצלחה.

• תודה
Reactions: zap
  • הוסף לסימניות
לי יש את הנינגה המורחב עם כל החלקים שמסביב כולל חיתוכים של ירקות מעבד לבצק פריך שייקר בלנדר ענק
מגיע עם כל מיני סכינים מעניינים וצורות מגניבות
אני מאודד מרוצה וממליצה
לי היתה בעיה אחת שקניתי את זה בחו"ל ולא אחזתי שיהיה לי בעיה עם החיבור לחשמל ההיתי צריכה לשלם המון כסם בשביל טרנספורמטור כדי שיתאים לחיבור חשמל ישראלי
אבל אם את קונה את זה בישראל עם חיבור ישראלי
הוא מכשיר אלוףףףף!

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • תודה
  • הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה שבועות במחסני חשמל בD סיטי במחיר 534 ש"ח,
את הנינגה 5 חלקים. אצל ההורים שלי בשימוש כבר כמה שנים מרוצים מאוד!!
לא הצלחתי לצפות בלינק. כתב שאולי אין לי הרשאה. אם תוכלי לרשום את הדגם הספציפי של המוצר - ואוכל לבדוק לגבי פירוט אודותיו.
אם תוכלי לכתוב לי בפרטי, יש לי כמה שאלות לשאול אותך לגבי המכשיר, כדי שאוכל לשקול אם מתאים לצרכים שלי. (לי אין אפשרות לכתוב לך תחילה בהודעה פרטית, אבל אוכל לענות לך אם תכתבי לי).

• הוסף לסימניות
נורא זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה