דרוש מידע מישהי שמעה שלא תהיה אפשרות יותר להישאר שנה בגן חובה?

שמעתי ממזכירה בגני חיידר שהם אוכפים את העניין, כי משרד החינוך אמר להם שהם לא מתקצבים אפילו בשקל מי שלא בשנתון

אני משאירה,
קיבלתי טפסים לועדה,

והבנתי שזה ממש קשה....
דרך הגננת,

ורק הסיבות שיש בחוזר מנכ"ל

מצגת ברורה של ההוראות בחוזר מנכל לגבי הישארות שנה בגן חובה

קבצים מצורפים

• 4נוהל דחיית עליה לכיתה א.pdf
    1.8 MB · צפיות: 95
בנהלים ששמו כאן כתוב-
"תלמידים שהתגלו אצלם פערים רגשיים ו/או פערים במיומנויות תפקודיות"

אז איפה השוני משנים שעברו?

אני גם
הבת שלי ילידת דצמבר והגננת גם המליצה על גננת שיח לשנה הבאה(במידה ויאשרו שנה נוספת )
הייתי צריכה למלא טפסים וכן דוח קלינאית /שמיעה/ראיה -הטפסים הועברו כבר לעיריה
בתפילה שאכן יאשרו לי...

ב"ה
את המצגת קבלתי מרכזת מתי"א במשהח באזו הצפון.
אתמול הגיע עדכון מהמתיא,
בעקבות התנגדות עזה של הורים-חוזר מנכ"ל בינתיים בהשהי'ה ולא תהי'ה ההגבלה החזקה שרצו לחדש.
מה כן? לא ברור לי..

מקפיצה את האשכול.
השנה הנהלים הוקשחו ממש והגננת אמרה לי שבעירייה לא מוכנים בשום אופן להשאיר והם עשו חשבון שיותר משתלם להם לפתוח כיתה מקדמת מאשר חהשאיר בגן,. פשוט עוול לילדות. הבת שלי רק עכשיו נהיית בת 5. בגן שנה שעברה היא היתה ילדה חזקה בגן. מהמובילות ועכשייו בגן חובה כשכולן נהייו גדולות ואליהן הצטרפו בנות שנשארו משנה שעברה הבת שלי נהייתה רגישה ומתבכיינת. והגננת ממליצה בכל פה להשאיר אותה עוד שנה. הבעייה שהיא טוענת שחיייבים איזו סיבה ממש מוצדקת שיאשרו. מה עושים.
יש איזה אבחון רציני שיכול לעזור? סיבה רפואית שאפשר לארגן?
הגננת אמרה שכדאי להתחיל את התהליך מעכשיו.
אני חסרת נסיון וחייבת עיצה מהמנוסות. פליז.

הבן שלי נשאר בגן גיל 3 בגן שפתי ובניתי על זה שהוא יישאר בגנים עוד שנה .. ועכשיו הודיעו לי שאי אפשר ... אני לא רוצה שיעלה לכיתת חנ"מ (אין בעיר שלי כזאת כיתה) ואני חושבת שעוד שנה בגן והוא יצמצם פערים . מה עושים בכזה מצב ?? יש סיכוי שיאשרו ?? ( הוא יליד מאי..)
אה ורשמתי אותו למכינה בת"ת רגיל והם לא אמרו לי כלום ...האם כדאי להגיד להם משהו או שעדיף לשתוק?..

מקפיצה את האשכול.
השנה הנהלים הוקשחו ממש והגננת אמרה לי שבעירייה לא מוכנים בשום אופן להשאיר והם עשו חשבון שיותר משתלם להם לפתוח כיתה מקדמת מאשר חהשאיר בגן,. פשוט עוול לילדות. הבת שלי רק עכשיו נהיית בת 5. בגן שנה שעברה היא היתה ילדה חזקה בגן. מהמובילות ועכשייו בגן חובה כשכולן נהייו גדולות ואליהן הצטרפו בנות שנשארו משנה שעברה הבת שלי נהייתה רגישה ומתבכיינת. והגננת ממליצה בכל פה להשאיר אותה עוד שנה. הבעייה שהיא טוענת שחיייבים איזו סיבה ממש מוצדקת שיאשרו. מה עושים.
יש איזה אבחון רציני שיכול לעזור? סיבה רפואית שאפשר לארגן?
הגננת אמרה שכדאי להתחיל את התהליך מעכשיו.
אני חסרת נסיון וחייבת עיצה מהמנוסות. פליז.
אני הבנתי שהנהלים המקשיחים הם עבור ילידי 9.10 (בעבר השאירו בקלות יחסית)
וילידי 11.12 יאשרו כן יותר בקלות

הבן שלי נשאר בגן גיל 3 בגן שפתי ובניתי על זה שהוא יישאר בגנים עוד שנה .. ועכשיו הודיעו לי שאי אפשר ... אני לא רוצה שיעלה לכיתת חנ"מ (אין בעיר שלי כזאת כיתה) ואני חושבת שעוד שנה בגן והוא יצמצם פערים . מה עושים בכזה מצב ?? יש סיכוי שיאשרו ?? ( הוא יליד מאי..)
אה ורשמתי אותו למכינה בת"ת רגיל והם לא אמרו לי כלום ...האם כדאי להגיד להם משהו או שעדיף לשתוק?..
ת''ת שהוא חיידר או חינוך העצמאי?
מוסדות הפטור יש להם הרבה יותר גמישות

מדובר על ת"ת עמלי התורה של הרב זעפרני נראה לי שזה לא חינוך עצמאי .
אז אם כך לא להגיד להם כלום לגבי השנתון ?..לא רשמתי אותו לכית א'.. אני חוששת שלא יפתיעו אותי פתאום ויגידו שאי אפשר מכינה כי אין תקציב (האמת אני מוכנה לשלם כי באמת חשוב לי שיצמצם פערים ויהיה בחינוך רגיל קרוב לבית)..מצד שני אני לא רוצה שיעשו לי בעיות לקבל אותו כי הוא מגיע מחנ"מ (והגננת נכון לעכשיו המליצה על כיתת חנ"מ)

בת שלי ילידת 12 ועושים לי את המוות איתה...
[בעיקר המפקחת לא הגננת או הפסיכולוגית של הגן ששתיהן טוענות שילדה צריכה שנה נוספת]

נכון. עכשיו הבנתי שיקלו על ילידות דצמבר. אבל כמובן עדיין ישגעו אותנו עד האישור. כרגע קבלתי טפסים למלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה