עזרה מישו הלך/ה פה לגרפולוגית והרגיש שהיה שווה?

• הוסף לסימניות
יש גרפולוג אלוף באלעד.
לא יודעת איך קוראים לו- אם אקטואלי בשבילך- אברר.
הוא סוג של "נביא", שמעתי שהוא רואה ה-כ-ל בכתב היד, אנשים ויוצאים ממנו בהלם!
השם שלו זה נתן מושקוביץ. (ראיתי שיש פה עוד שהמליצו עליו...)
קלע ביותר מ100%...

• הוסף לסימניות
נתן מושקוביץ והללי לא עונים לי בטלפון כבר הרבה זמן.....:(

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול,מקווה שתסלחו לי.....:(
משהוא יודע איפה אפשר ללמוד את זה?
או אם יש מקומות שמעבירים קוסרים על זה?
(בשביל לדעת לאבחן,לא בשביל שיאבחנו אותי.....)
אשמח לכל מידע בעניין!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני קופצת על האשכול,מקווה שתסלחו לי.....:(
משהוא יודע איפה אפשר ללמוד את זה?
או אם יש מקומות שמעבירים קוסרים על זה?
(בשביל לדעת לאבחן,לא בשביל שיאבחנו אותי.....)
אשמח לכל מידע בעניין!
תודה מראש!
https://www.prog.co.il/threads/מישו-הלך-ה-פה-לגרפולוגית-והרגיש-שהיה-שווה.510856/page-3#post-7218527

• הוסף לסימניות
נתן מושקוביץ מקבל בנות?אשמח לשמוע ממי שהיה אצלו איך זה הולך

• הוסף לסימניות
ברנדווין אלוף בסדר גודל.
היינו אצלנו כבר פעמיים לפענוח ואבחון גרפולוגי.
הכול מסודר, מוקלט, קולע ברמות הזויות, יודע לייעץ ולא רק לאבחן.
ואגב, בסוף דחפנו לו כמה שורות של ילד אחר בלי הכנה, והוא אמר 2 עובדות קריטיות שרק בשבילן היה שווה לבוא לאבחון.
ולשאלה, היה שווה כל אגורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה