מישו יודע איך מגיעים מאלעד לטבריה?

• הוסף לסימניות
הדרך הכי קצרה...
אני בלי רכב. אני מחפשת הסעה או אוטובוס, מה השעות וכו...
תודה מראש.:eek:

• הוסף לסימניות
[FONT=&quot]קו ישיר אין, יש אפשרות עם שני קווי אגד כאשר נקודת ההחלפה יכולה להיות באחד מהמקומות הבאים: פתח-תקוה בית חולים רבין-בילינסון \ תל-אביב מתחם ארלוזורוב \ פתח-תקוה מחלף-גהה \ בני-ברק מרכז \ ר.גן מרכז[/FONT]- [FONT=&quot]זבוטינסקי[/FONT].
לפרטים נוספים, יש אפשרות פשוטה באתר אגד כאן
http://mslworld.egged.co.il/eggedti....aspx?width=1024&company=1&language=he&state=

• הוסף לסימניות
תודה. ראיתי באתר קודם, אבל רציתי משהו קצת יותר 'היימיש'.... אולי אוטובוס מב"ב או הסעה כלשהי?

• הוסף לסימניות
יש קו ישיר מב"ב לטבריה שמתחיל איסוף מרחוב עזרא דרך רבי עקיבא (גן ורשא וכו') ורחוב ז'בוטינסקי.
השעות שלו הן אוד מאוד פשוטות לעיכול - פשוט כי אין הרבה אוטובוסים...
מב"ב לטבריה:
א'-ה': בשעה 18:00 ובשעה 23:00 (בחורף זה משתנה לשעה מוקדם יותר).
ו': בשעה 10:00 בבוקר ובשעה 13:30 בצהרים.
מוצ"ש: בשעה 22:45.
מטבריה לב"ב:
א'-ה': בשעה 9:00 ובשעה 17:00.
ו': בשעה 10:00 ובשעה 13:30.
מוצ"ש: בשעה 21:00 (למרות שבאתר כתוב 21:45 אבל בפועל וגם במרכזיה זו השעה המעודכנת).

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש גם אוטובוס מב"ב לקרית שמונה, והוא עובר גם דרך טבריה. (אגב, יש לו תחנה גם בצומת כפר נחום -- למעוניינים)
אבל ----- הוא נכנס גם לכככככככל ערי השרון והסביבה. פעם אחת נסעתי בו --- ודי.

• הוסף לסימניות
חיוכון,
ליתר דיוק הקו שאתה מדבר עליו נקרא 841 והוא לא מומלץ בחום (ולא בקור).
הקו יוצא מרחוב ז'בוטינסקי (ליד מכון מור) לקרית שמונה ואכן עובר דרך עפולה וטבריה אך הוא קו מאסף שלוקח לו כ-5 שעות נסיעה לטבריה!!!
לשם השוואה לקו 969 לוקח בין פחות משעתיים לשעתיים ורבע גג...
סטנדפיסטים כבר עשו בדיחות רבות על אורך הקו הזה - אם את לא צריכה לאיזה יישוב ספציפי נידח שהוא עובר שם - חפשי אלטרנטיבות אחרות.

• הוסף לסימניות
האמת היא שנסעתי איתו מזממממן, אני מעריך לפני 15 שנה.
לא חושב שזה 5 שעות, אם כי זה באמת ארוך.
אגב, מי שרוצה לאיזור צומת כפר נחום (כמוני בזמנו..) יש אפשרות אחרת ?

• הוסף לסימניות
אני תזמנתי לפני שנה וחצי נסיעה של 5 שעות.
יצאתי מטבריה בשעה 2 בצהרים והגעתי לב"ב בשעה 8 בערב.
(דרך אגב זה היה יום שרציתי להגיע בו מוקדם לב"ב ואם הייתי לוקחת את הקו הישיר לב"ב הייתי מגיעה בשעה 7 ורבע לכל היותר... :))

• הוסף לסימניות
בקיצור, איך אני מגיעה לטבריה בשעות יותר מוקדמות. האוטובוס מב"ב הראשון יוצא ב-6 אחה"צ, וקו 841 לא מומלץ....

• הוסף לסימניות
ליסוע יום לפני באוטובוס של 11 בלילה... :)
אפשר ליסוע לאיזור תל אביב ולקחת משם קו 835 (ישיר) מתל אביב לטבריה.
ניתן להתקשר לאגד בטל: 03-6948888 או *2800 ולשאול באיזה תחנות הקו עובר בדיוק.
(אם אין לך כוח לחכות ולשמוע אתץ כל ה"מערכת לניתוב שיחות", תלחצי 1 לעברית אח"כ 2 לקווים בינערוניים ואח"כ 9 לנציג).

• הוסף לסימניות
תודה עדן. התייאשנו ושכרנו מכונית.
אולי אקפוץ לבקר אותך...

• הוסף לסימניות
בכיף... :) :) :)
לאן אתם נוסעים (אם יורשה לי...)?
אפשר באישי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה