מישו יודע מה זה המוצר הזה? למה הוא משמש?

• הוסף לסימניות
התחלנו פסח בשעטומ"צ:p ובארון כלי העבודה מצאנו חבילה של כ- 20 פריטים כאלו.
סוג של קפיץ צמוד שעטוף בפלסטיק באורך 20 ס"מ. (מצו"ב תמונה)
יש למישהו מושג איך קוראים לזה? מה השימוש שלו? האם יש טעם לשמור או לזרוק???

נודה לכל מידע. תודה!

קבצים מצורפים

• קפיץ מצופה פלסטיק.jpg
    קפיץ מצופה פלסטיק.jpg
    KB 181.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
זה עשוי לתלות על זה וילונות, בצדדים מברגים ווים עגולים סגורים כמו שתולים על הקיר.
אני למשל משתמש עם זה בסוכות בשביל לתלות את הוילונות יש בזה כל מיני מידות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;2404115:
זה עשוי לתלות על זה וילונות, בצדדים מברגים ווים עגולים סגורים כמו שתולים על הקיר.

ממש תודה! רעיון שלא הצלחנו לחשוב עליו בשום אופן.
רק מה, אם כל הכמות היא של כאלו בגודל 20 ס"מ אז זה לכאורה שאריות שאין מה לעשות איתם?

• הוסף לסימניות
פעם פעם היו מבריגים לסוף הדבר הזה וו בצורת קרס בשתי הצדדים ומשחילים לתוכו ווילון,
בד"כ זה היה וילון שתפרו בבית...
גם בווילונות רכב בהרכבה מקומית משתמשים בזה להשחלת הווילונות.
אם השאריות קטנות אין לזה שמוש.

• הוסף לסימניות
אפשר לחבר אחד לשני עם הווים עיגול בתוך עיגול זה מה שאני עושה שאין לי מספיק לאורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2404121:
פעם פעם היו מבריגים לסוף הדבר הזה וו בצורת קרס בשתי הצדדים ומשחילים לתוכו ווילון,
בד"כ זה היה וילון שתפרו בבית...
גם בווילונות רכב בהרכבה מקומית משתמשים בזה להשחלת הווילונות.
אם השאריות קטנות אין לזה שמוש.

נכתב ע"י WEN;2404124:
אפשר לחבר אחד לשני עם הווים עיגול בתוך עיגול זה מה שאני עושה שאין לי מספיק לאורך.

יש לכם איזושהי תמונה שלא איך זה נראה בשימוש סופי (המוט + הווים + הוילון...) ???
אני לא ממש מצליחה לקלוט רק באופן מילולי מה אמור להתקבל בסוף, ואיך מחברים את המוט עם הקרסים לקיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2404154:
משהו חפיף מהרשת רק שתביני

כל הכבוד! עכשיו הבנתי לגמרי סוף כל סוף!
יישר כח גדול!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה