דרוש מידע מישו יודע על נגן mp3 טוב ומומלץ???

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש ניסיון עם נגן סמארטבאס, אם הוא טוב, חזק? כי הוא נראה לי קצת שביר עם המסך מגע
או הצעות אחרות

• הוסף לסימניות
הנגן הכי מומלץ (כנראה) שרץ פה חזק, הנגן שהעלה כמדומני @כותב מוסמך

יש לי אותו בעצמי, ואחרי ניסיון עם נגן מסך מגע, אין על הנגנים המכניים!

• הוסף לסימניות
האם למישהו יש ניסיון עם נגן סמארטבאס, אם הוא טוב, חזק? כי הוא נראה לי קצת שביר עם המסך מגע
או הצעות אחרות
שביר הוא לא.
יש לי אותו שנתיים וחצי, עבר הרבה נפילות בחייו, ולא נשבר כלום.
בכללי ממש נחמד.

• הוסף לסימניות
הנגן הכי מומלץ (כנראה) שרץ פה חזק, הנגן שהעלה כמדומני @כותב מוסמך

יש לי אותו בעצמי, ואחרי ניסיון עם נגן מסך מגע, אין על הנגנים המכניים!
מצטרף. נגן מעולה וחזק. איכותי ביותר. לא ממליץ על מגע בכלל...

• הוסף לסימניות
יש לי כרטיס קמפוס קארד זה רק 9 ספרות,
אני מבין שניתן לקנות איתו רק בארץ,
יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הנגן ש @כותב מוסמך המליץ עליו בארץ?
תודה

• הוסף לסימניות
אין לי המלצה על אף נגן כולם נישברו לי מהר, אבל שמעתי שבמגע הביזנס מאוד טוב

• הוסף לסימניות
קניתי סמארט בס, נפל וכל המסך התנפץ...

• הוסף לסימניות
WIN_20200806_13_30_44_Pro.jpg

ממליץ בחום הכי טובים בשוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה