מישו ער/ה עכשיו??? הצילו!!!

• הוסף לסימניות
אני חייבת לייצא פרויקט לדינר שיתקיים במוצ"ש בע"ה
הפרמייר נתקע לי כל פעם באמצע הייצוא.
הוא כותב לי שיש שגיאה
ובפרמייר עצמו איפה שיש למטה שגיאות הוא כותב לי בפנים את ההודעה שאני מצרפת כאן:
יש למישהו עצה זריזה ומועילה????????

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 30 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ליצא יישר מהפרימייר ולא דרך המדיה אנקורדר..

• הוסף לסימניות
ייצאתי רק דרך הפרמייר
יש עצה נוספת???

• הוסף לסימניות
הצלחת לראות איפה הוא נתקע?
פעם גם לי זה קרה, ודבר ראשון סגרתי דרך queke לא זוכרת איך קוראים לזה , אבל לא דרך הexport ושם ראיתי בדיוק איפה הוא נתקע, ואז דבר ראשון סגרתי את הסרט רק עד המקום ההוא, וחצי סרט כבר היה מוכן, ואז מחקתי את הסרט ההוא וסגרתי את החלק השני....
משהו לא מובן?
תפני אלי באישי....
ותנסי לסגור על אינדואוס מדיה.

• הוסף לסימניות
כתבתי לך באישי

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתוב בהודעת שגיאה, יש לך איזשהו פילטר צבע שגורם לתקלה
תנסי- כמו שכתבה מאהמם- לסגור דרך האנקודר, ואז את רואה באיזה שלב של היצוא זה נתקע
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי דרך האנקודד, והוא נתקע במקום שאין שום אפקט. ניסיתי לייצא כמה חלקים וכל פעם נתקע!
האפקט צבע הזה, נורא חשוב לי, השתמשתי איתו הרבה לאורך הסרט,
מה אפשר לעשות????

• הוסף לסימניות
היתי ממליצה לך לשמור אותו.
להעתיק אותו בשלמות. - או לפחות החל מהחלק שנתקע
להעביר לסיקוונס חדש
להחליף את אפקט הצבע באפקט אחר. פחות מורכב אולי
תודיעי מה קורה.
הרבה הצלחה !

• הוסף לסימניות
וואו! תודה רבה לכולם על העצות.
בסוף ביום שישי ממש לפני שבת הצלחתי לייצא. הוצאתי דרך ווינדוס מדיה וב"ה זה הצליח לבסוף.
תודה ענקית לכל מי שניסה לעזור ובפרט לאלו שעזרו באישי.
חן חן!!

ותודה מיוחדת לניק "שתיים" על העזרה המקצועית דרך הטלפון!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה