כללי מישו ער? עזרה דחופה בצבע שחור!

• הוסף לסימניות
אני צכה להוריד לדפוס עיתון עכשיו,
ומודעה אחת הטקסט שלה צריך להיות בשחור מוחלט,
כלומר בערכים הכל 0 ורק בשחור 100, וכל פעם שאני משנה את זה, בשמירה שוב הוא נהיה לי ערבוביה של כל הCMYK
וזה לא טוב לדפוס ככה

מי יודע מה אפשר לעשות???
דחוף לעכשיו...
תודהההה מראש!

• הוסף לסימניות
אפשרות א: לתת לו ערכים של 99.9% שחור.
אפשרות ב: להיכנס לפרפרנסס (Ctrl+K), בלשונית Appearance Of Black,
להגדיר שידפיס/ייצא כל השחורים מדוייק. וגם להוריד את הV שהופך טקסט שחור 100% לOverprint

• הוסף לסימניות
למה לתת ערכים של 99.9 אחוז שחור זה מועיל?
ותודה על התגובה.. ננסה לפעמים הבאות,
הפעם הדפוס הסתדרו איכשהוא בעצמם...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
שחור מוחלט זה
50
50
0
100

• הוסף לסימניות
סליחה, אני לא מכיר את קורל.

• הוסף לסימניות
מה הקשר קורל? הגבתי לפי אינדיזיין.
ולגבי שאלתך 'סבבה', הסיבה לכך נעוצות במה שכתבת באפשרות ב'.
שזה אומר: בעת הייצוא מוגדר שיהפוך שחור מוחלט לאוברפרינט ו/או שיהפוך טקסט שחור 100% לשחור זפת. ולכן ברגע שאנחנו משנים את הערך שלו במקום 100% ל99.9 או כל מספר אחר, הוא כבר לא משנה אותו בעת הייצו/הדפסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1481939:
מה הקשר קורל? הגבתי לפי אינדיזיין.

כל אחד והניחוש שלו. השאלה נכתבה בצורה כל כך חפיפה שזה כאילו לא רוצים שיעזרו להם.

• הוסף לסימניות
הבעיה היתה שהשחור הורכב מארבעה צבעים, ולא שחור מוחלט
מה שגורם שבדפוס יצטרכו להוציא על הטקסט הזה 4 לוחות ולדייק מאד מאד כשהם שמים אחד על השני, (ככה הם הסבירו לי)
אני לא יודעת עד עצם הרגע במה באמת הייתה הבעיה, והאם לעשות את השחור 99.9 אחוז היה עוזר.
והמודעה נעשתה באילוס...

• הוסף לסימניות
דווקא באילוס. לא נתקלתי בבעיה הזאת
את צריכה לבחור לטקסטים 100 אחוז שחור בלבד,
לי זה קרה פעם באינדיזיין ומספיק סטייה קטנה של הלוחות והכל נראה מטושטש..

• הוסף לסימניות
צריך מדריך איך לשאול שאלות בפורום הזה. איך אפשר לעזור בלי לדעת:
- באיזה תוכנה מדובר
- איזה גירסה
- איזה מערכת הפעלה
- תצלום מסך
- קובץ לדוגמה

לפחות.

• הוסף לסימניות
תודה אריאל.
וסבבה, כן, מה שכתבתי לך היה עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה