גם אנחנו עשינו היום שם מרכז - הבדל של 2000 ש"ח ממחיר של כל המובילים בשוק.יש את האתר getmoving
מומלץ בחום!
אנחנו לקחנו דרכם מוביל אחרי שנדפקנו עם מוביל שהבריז בהובלה של שנה קודם.
נכנסים לאתר, ממלאים פרטים לגבי ההובלה
יש שם מפרט מה בדיוק צריך להוביל, פרטים על המרחק בין הדירות, קומות, מעלית וכו'.
ואז האתר בעצם מוציא מכרז בין המובילים שלו (כולם סופר אמינים , מי שיש עליו תלונות מעיפים אותו)
וכל מוביל נותן הצעת מחיר תוך שעתיים נראה לי.
אנחנו הלכנו על מי שהיה הכי זול (ולדימיר הובלות)
היה מושלם אפס תקלות.
פעם ראשונה אחרי 5 הובלות שהיינו מרוצים.
(חוץ מזה באתר גם לוקחים אחריות על ההובלה לפי התנאים שזה ממש חשוב)
קישור לאתר:
GetMoving הובלות - השוואת מחירי הובלה חינם
פתחו מכרז חינם להשוואת מחירי הובלה וקבלו את ההצעות המשתלמות ביותר בזמן אמת! חברות הובלה מומלצות, מפוקחות וחתומות על נהלי עבודה מחמירים. כל המובילים באתר מחויבים למחיר שהציעו, ללא שינוי וללא העלאת המחיר. הובלות דירה, הובלות משרד והובלת פריטים בודדים, עושים רק עם גט מובינג כי ככה עוברים היום דירה.getmoving.co.il
בהצלחה ויישוב טוב!
יש אחד צביקה שהוביל לי כבר פעמיים, היה מוצלח מאוד!
יהודי עדין מרמות, ממש היינו מרוצים
הוביל גם להורים שלי עכשיו דירה וכנ"ל היו מרוצים,
לקח מחיר זול מאוד!
הטלפון שלו 054-9716642
אנחנו השתמשנו איתו גם
מצטרפת לכל מילה
אין לי מושג על מה אתם מדברים? רחוק מאד מלהיות זול!מצטרפת להמלצה בחום!!!!!
אנו השתמשנו בו לאחר המלצה מכמה חברים!
לחלקם היו איתו מקרים לא ככ נחמדים והוא הגיב מעולה מעבר למצופה
(לדוג' חברים עברו לקומה שביעית והשכן סגר להם תמעלית מפחד שיתקעו אותו ניסו להשיג מנוף ולא הצליחו הם סחבו את כל תכולת הבית 7 קומות וכשהחבר רצה לשלם לו תוספת תשלום על המאמץ הוא לא הסכים לקחת שקל יותר מהמחיר שקבעו מראש)
ולנו הוא עשה פירוק והרכבה של הרהיטים (הוא מביא נגר שיעשה את זה)
גם אני הבטחתי דירה לבת שלי, ואספתי כסף בכל אירופה וארה"ב ויצא לי ממש זולאני השגתי כמה חברים שעזרו לי, כשהוא הגיע כבר הכל היה למטה, יצא לי ממש זול
הכל תלוי בנתונים רק לא בק"מ שהמשאית נוסעת...אין לי מושג על מה אתם מדברים? רחוק מאד מלהיות זול!
הוא רוצה על העברת יחידת דיור של 2 חדרים מירושלים לבית שמש 4500 ש"ח, נראה לכם הגיוני???
דיברנו עם עוד הרבה מובילים אף אחד לא היה באזור של המחיר הזה!!!!.
הכל תלוי בנתונים רק לא בק"מ שהמשאית נוסעת...
מאיזו קומה לאיזו קומה ,מעלית יש\אין ,חדר מדרגות צר \רחב וכמובן כמה פירוקים והרכבות יש או רק מוצרי חשמל וקרטונים...
מוזר מאוד, לי הוא לקח על דירת 4 חד' מירושלים לבית שמש מחיר כזה פחות או יותר...אין לי מושג על מה אתם מדברים? רחוק מאד מלהיות זול!
הוא רוצה על העברת יחידת דיור של 2 חדרים מירושלים לבית שמש 4500 ש"ח, נראה לכם הגיוני???
אין לי מושג על מה אתם מדברים? רחוק מאד מלהיות זול!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים