הכי מומלץ לגת לחנות להתרשם מהמניפה של טמבוראיזה מספר צבע מומלץ ללבן בנגיעת קפה?
יש מצב אולי לתמונות?לנו יש 1549p
לא מכירה את שאר הצבעים.
צבע מושלם.
שילוב של צבע חם עם טיפטיפה אפרפרות שנותן אוירה חמה ויוקרתית.
אין לי איך לשלוח תמונות כרגע.
קיבלתי עליו המלצות ממעצבת, וממש אוהבת אותו.
אני גם צבעתי 1549Pיש מצב אולי לתמונות?
יותר יקר, אני דווקא פחות אוהבת זה יותר מבריק.בכל מקרה ממליצה להשתמש בפוליאור על בסיס מים- התוצאה יותר יפה ועמידה!
מנסיון אצלי בבית
מעדכנת:הכי מומלץ לגת לחנות להתרשם מהמניפה של טמבור![]()
מסכימה לשלוח לי תמונה לפרטי? estyr1212 ההמשך רגילאני מרוצה. צבע חם ומואר. משתנה קצת בין צבעי תאורה שונים.
תמונות אוכל לשלוח באישי אם תרצו.
יש לך אפשרות לשלוח לי לאישי תמונות שאוכל גם להתרשם?estyr1212 ואז כרגיללגבי הצבעים האלה 1555P וכו', האם זה לא אפור מדי? אני מחפשת גם צבע שיהיה חמים ומאיר, אבל בתמונות זה נראה לי פשוט אפור. איך זה באמת במציאות? והאם זה מתאים עם כל צבע, או שזה מגביל?
איזה תמונות? שאלתי אם הצבע לא אפור מדי. לא צבעתי כלום.יש לך אפשרות לשלוח לי לאישי תמונות שאוכל גם להתרשם?estyr1212 ואז כרגיל
אני לא מירושלים, אבל מעניין אותי לדעת אם הצבע לא אפרורי מדי.אנחנו צבענו ב-1555P
אם מישהו מירושלים ורוצה לבוא לראות- בשמחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צמחים1 //