- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1217674:הרבה הצלחה!
אגב, קורס בוקר נכון?
סליחה על החקירות... פשוט אני מכירה לא מעט משם...
כן!
את מי את מכירה?
עכשיו את חייבת לענות!
נכתב ע"י אסתר10;1217674:הרבה הצלחה!
אגב, קורס בוקר נכון?
סליחה על החקירות... פשוט אני מכירה לא מעט משם...
נכתב ע"י bbr;1217699:כנראה שיותר קל להעלות לפה מלשלוח אלי למייל...
יצא לך מקסים
ואני עדיין באמצע להתחרבש עם הפרויקט שלי, דייייי נשבר לי.
מי שמעונינת לארח אישה אומללה לשבת, עם ילדים מוזנחים רגשית כי אמא שלהם כבר שבוע דבוקה ימים ולילות למחשב בגלל פרויקט גמר, אשמח להזמנה
תכל'ס, את באה ביום שני??
נכתב ע"י bbr;1217699:כנראה שיותר קל להעלות לפה מלשלוח אלי למייל...
יצא לך מקסים
ואני עדיין באמצע להתחרבש עם הפרויקט שלי, דייייי נשבר לי.
מי שמעונינת לארח אישה אומללה לשבת, עם ילדים מוזנחים רגשית כי אמא שלהם כבר שבוע דבוקה ימים ולילות למחשב בגלל פרויקט גמר, אשמח להזמנה
תכל'ס, את באה ביום שני??
נכתב ע"י bbr;1217703:איזה כובע??
על מה את מדברת?
נכתב ע"י אסתר10;1217704:גם את מגישה שבוע הבא?
נכתב ע"י נ פלוס;1217706:לא קיבלת כזה מייל?
נכתב ע"י bbr;1217709:לא קיבלתי
מה זה אפליות?
את יכולה לשלוח למייל שלי איכותי כי אני לא רואה ברור מה כתוב?
נכתב ע"י bbr;1217712:מה זה עם הכובעים??
איך אני יכולה להגיע עם כובע כשכבר אין לי ראש??
נכתב ע"י נעמי.;1217858:תגידו, בעניין הכובעים,
חשבתי השבוע שהיגע אלי ההזמנה,
צריך לנחש את הנושא לפי הכובע? לא הבנתי בדיוק...
נכתב ע"י נעמי.;1217858:תגידו, בעניין הכובעים,
חשבתי השבוע שהיגע אלי ההזמנה,
צריך לנחש את הנושא לפי הכובע? לא הבנתי בדיוק...
נכתב ע"י album;1217863:את צריכה להכין כובע שמסמל איזשהו נושא בתחום התקשורת החזותית
ככה הבנתי
נכתב ע"י ov;1217907:גם אצלינו (לפני שנתיים) היא עשתה לנו את התוכנית הזו........
נכתב ע"י bbr;1217712:מה זה עם הכובעים??
איך אני יכולה להגיע עם כובע כשכבר אין לי ראש??
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1217989:מסכימה עם כל מילה!
כנראה ששתינו ניפגש בלי כובע...
אולי אעלה גם את שלי אחרי ההגשה... אגב, נ פלוס- פרוייקט מדהים!! מוזר שעוד לא נחשפתי אליו בקבוצה...![]()
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1217994:את מירושלים או ב"ב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים