כללי מיתוג אישי

• הוסף לסימניות
במסגרת לימודי בפרוג אני צריכה להכין לוגו לעצמי...
ואני אובדת עצות:confused:
מה עדיף, אותיות באנגלית או עברית???
שם שקשור לשם הפרטי שלי? שם שמצלצל יפה?שם שמשדר משהו?
אם אני לא מצליחה למצוא משהו שאני אוהבת האם זה בעיה שלי או שזו תופעה מוכרת? ואיך מתמודדים איתה??
יש לי שם ישן שאני לא יודעת אם ללכת על זה עיצוב בחן
בחן=ראשי תיבות של השם שלי
אבל זה נראה לי שם כבד מדי...
מה דעתכם??

• הוסף לסימניות
זה באמת נשמע קצת כבד...

• הוסף לסימניות
זה שם קצת מיושן.....
אין לי רעיון אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;708271:
במסגרת לימודי בפרוג אני צריכה להכין לוגו לעצמי...
ואני אובדת עצות:confused:
מה עדיף, אותיות באנגלית או עברית???
שם שקשור לשם הפרטי שלי? שם שמצלצל יפה?שם שמשדר משהו?
אם אני לא מצליחה למצוא משהו שאני אוהבת האם זה בעיה שלי או שזו תופעה מוכרת? ואיך מתמודדים איתה??
יש לי שם ישן שאני לא יודעת אם ללכת על זה עיצוב בחן
בחן=ראשי תיבות של השם שלי
אבל זה נראה לי שם כבד מדי...
מה דעתכם??

תעבירי על הסמלים של הניקים ותחפשי דברים שאת מתחברת אליהם, תבדקי מה משותף להם, ומה אין בהם.
בכל מקרה תורידי את ה'עיצוב',
אולי 'בחן'?
בעיברית מנוקד
השם מספיק בכדי להבין שמדובר במשהו נאה

• הוסף לסימניות
א. הרבה הצלחה
ב. אני אישית חושב שעדיף עברית
ג. עדיף שם פרטי/משפחה מאשר איזה חרטוט

חן נשמע מאוד יפה אבל בלי עיצוב בחן
"חן" לבד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה