- הוסף לסימניות
חולמים כבר הרבה זמן על איך זינוק העסק אם רק יקבל נראות מוקפדת?
מפנטזים על כרטיס ביקור מהוקצה, על בלנק מושקע?
אולי זו ההזדמנות לה חיכיתם!!!
אני בטוחה שעל חסידות ויז'ניץ אין צורך לספר, על ערכי אהבת ישראל ועל החמימות שאותם יונקים בניה,
על האדמו"ר שדמותו חוצת מגזרים, על פשטותו, על התבטלותו בפני כל יהודי ועל אמונתו היוקדת והמאירה,
ודאי גם שמעתם על הנטל האדיר שלקח הרבי על שכמו, לאחר שלא הצליח לשאת מצב בו לא לכל חסיד יש מקום בביהמ"ד, וראה בכך סכנת נפשות רוחנית ממשית לאלא הנפלטים החוצה מפאת מצוקת המקום,
ו..... ודאי התעדכנתם גם לגבי המצ'ינג ששוב מכה, והפעם בויז'ניץ,
אז... לא אשכנע לתרום, את זה יעשו מומחים ממני,
באתי אני להציע בזאת:
הרימו לבית ויזניץ תרומה של לכל הפחות 1500 ש"ח, ונמקו בכמה מילים מדוע דווקא בכם ראוי לבחור
ו... מיד כשתציגו את התרומה, נוכל להתחיל בתהליך!
(מיתוג אחד בלבד זוכה, ההתחייבות לתרומה היא רק לזוכה)
ו.. יש גם הצעות לתרומות נמוכות יותר,
בתרומה של לפחות 250 ש"ח, תוכלו לבחור פריט מחבילת המיתוג הבאה:
#כרטיס ביקור, #נייר מכתבים, #מעטפה, #פולדר, #שלט לעסק, #חתימה למייל, או #שקית ממותגת (ללא ההדפסה)
כרגע מוגבל לשלושה תורמים.
לינק לתרומה
מפנטזים על כרטיס ביקור מהוקצה, על בלנק מושקע?
אולי זו ההזדמנות לה חיכיתם!!!
אני בטוחה שעל חסידות ויז'ניץ אין צורך לספר, על ערכי אהבת ישראל ועל החמימות שאותם יונקים בניה,
על האדמו"ר שדמותו חוצת מגזרים, על פשטותו, על התבטלותו בפני כל יהודי ועל אמונתו היוקדת והמאירה,
ודאי גם שמעתם על הנטל האדיר שלקח הרבי על שכמו, לאחר שלא הצליח לשאת מצב בו לא לכל חסיד יש מקום בביהמ"ד, וראה בכך סכנת נפשות רוחנית ממשית לאלא הנפלטים החוצה מפאת מצוקת המקום,
ו..... ודאי התעדכנתם גם לגבי המצ'ינג ששוב מכה, והפעם בויז'ניץ,
אז... לא אשכנע לתרום, את זה יעשו מומחים ממני,
באתי אני להציע בזאת:
הרימו לבית ויזניץ תרומה של לכל הפחות 1500 ש"ח, ונמקו בכמה מילים מדוע דווקא בכם ראוי לבחור
ו... מיד כשתציגו את התרומה, נוכל להתחיל בתהליך!
(מיתוג אחד בלבד זוכה, ההתחייבות לתרומה היא רק לזוכה)
ו.. יש גם הצעות לתרומות נמוכות יותר,
בתרומה של לפחות 250 ש"ח, תוכלו לבחור פריט מחבילת המיתוג הבאה:
#כרטיס ביקור, #נייר מכתבים, #מעטפה, #פולדר, #שלט לעסק, #חתימה למייל, או #שקית ממותגת (ללא ההדפסה)
כרגע מוגבל לשלושה תורמים.
לינק לתרומה
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים