כללי מיתוג ברמן - חב"ד

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רק לי זה נראה שאותו אחד עשה את הלוגו?:)

קבצים מצורפים

• חבד ברמן.jpg
    KB 500.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
קובץ

...

קבצים מצורפים

• חבד.png
    KB 914.1 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
גם לי זה היה נראה מידי מוכר...

אני יותר הייתי מהמרת שזה מישהו שעשה את הלוגו הזה "בהשראת" הלוגו של חב"ד, ואת האריזות של הלחמים ב"השראת" האריזות של מימונס...
גם אתם רואים את הדימיון?
צפה בקובץ המצורף 184448

קבצים מצורפים

• לחמים-שמנים.jpg
    KB 440 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
אני לא חשבתי אלא הייתי בטוחה שזה אותה בעלות ;)

• הוסף לסימניות
לגבי הלוגו זה לא כזה מורכב, פשוט לקחו את אותו פונט והאות ב' המשותפת מקפיצה את זה לעוד יותר דומה...
לגבי עיצוב האריזות, זה טרנד חדש או שבאמת מדובר באותו מעצב?

• הוסף לסימניות
הדמיון היחידי שאני רואה זה הפונט.
הוא פונט ייחודי או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
זה ממש טרנד חדש.
גם מיה ומועצת החלב הלכו על אותו כיוון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1189010:
הדמיון היחידי שאני רואה זה הפונט.
הוא פונט ייחודי או משהו כזה?

לא, זה פונט "ישראל" של פונטביט.

הדבר הנוסף שמזכיר זה הגוון הכתום-צהוב וכן ההתעגלות של הצורה שלצד המילה "ברמן" שתואמת להתעגלות הגרשיים של חב"ד.

• הוסף לסימניות
הפונט ישראל של פונטביט.

חב"ד השתלטו על ישראל :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1189008:
לגבי עיצוב האריזות, זה טרנד חדש או שבאמת מדובר באותו מעצב?

תראי את האריזות החדשות של חב' מיה - גם אותו סגנון

• הוסף לסימניות
את חב"ד מיתגו בהתנדבות, משרד פרסום מוכר ומפורסם ששכחתי כרגע שמו.
את ברמן מתגו משרד חדש למדי ששמו אלנבי.(ונראה שיש לו הרבה לקוחות גדולים)
לא חושב שזה אותו מעצב. אלא אם התפטר ועבר משרד בנתיים.

מה הדמיון באריזות? שימוש באייקונים?
זה בהחלט טרנד. ראו גם אריזות שופרסל במותג הבית שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1189021:
זה ממש טרנד חדש.
גם מיה ומועצת החלב הלכו על אותו כיוון...

אצל מיה זה מזכיר בקצת, אבל לא מועתק...
מועצת החלב זה כבר סגנון עיצוב אחר, רק השימוש בפונט דק מהווה מכנה משותף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1189029:
את חב"ד מיתגו בהתנדבות, משרד פרסום מוכר ומפורסם ששכחתי כרגע שמו.
שלמור-אבנון-עמיחי.
וזה לא נעשה בהתנדבות אלא "כמעט בהתנדבות".
במושגים שלהם זה יכול להיות משכורת של שנה שלי ושלך...

את ברמן מתגו משרד חדש למדי ששמו אלנבי.(ונראה שיש לו הרבה לקוחות גדולים)
לא חושב שזה אותו מעצב. אלא אם התפטר ועבר משרד בנתיים.

זה גם מה שאני חשבתי...

מה הדמיון באריזות? שימוש באייקונים?
זה בהחלט טרנד. ראו גם אריזות שופרסל במותג הבית שלהם.

ודרך אגב, שופרסל היו החלוצים הראשונים עם העיצוב הזה, אבל עד שמימונס לא באו ושמו לנו קיר שלם בסופר מול העיניים עם המיתוג הזה - לא התייחסנו...

• הוסף לסימניות
אמנם יש דמיון,
אבל זהו טרנד חדש.

לא מחייב שזה אותו אחד, ולא מחייב שזה בהשראת...
סה"כ סגנון חדיש ועדכני.

..

• הוסף לסימניות
את מימונס ואת מיה ואני חושבת שגם את מועצת החלב עיצב סטודיו אחד, סטודיו blend-it, שבהחלט יש מה ללמוד ממנו.
וגם אני חושבת שהם הכניסו טרנד חדש,
(אני עובדת גם כמנחת פרוייקטים של מה"ט, כמעט כל מונחה שמגיעה אלי בפעם הראשונה ומציגה את הפרויקט שלה - - - הפתעה! שוב 'טרנד מימונס'! וכמובן מתברר שאכן היא קבלה השראה מהעיצוב של מוצרי blend-it, ואהבה את זה, וחשבה שהיא היחידה שעלתה על הטרנד החדש :) )

• הוסף לסימניות
כמו שאליעזר כתב מי שעיצב ומיתג מחדש היא סטודיו אלנבי
מתוך האתר
טודיו אלנבי גאה להציג את המיתוג מחדש של מאפיית ברמן: בשנה האחרונה היה לנו העונג לעצב ולמתג מחדש את מאפיות ברמן, כולל עיצוב מחדש של הלוגו, אריזות הלחמים וכן את הנראות הכוללת של החברה: החל מצי המשאיות ועד אחרון כרטיסי הביקור.

מאפיית ברמן נוסדה בשנת 1875 בירושלים. ברמן היא מאפיה איכותית, עם מסורת משפחתית חזקה וזיקה עמוקה לירושלים, שלאחר התלבטויות רבות החליטה לעבור תהליך של מיתוג מחדש. מטרתינו היתה ליצור שפה חזותית שנושמת את המאה ה-21, אבל בד בבד נראית כאילו היתה כאן מאז ומתמיד.

מדפי הלחם בסופרים בישראל פועלים על בסיס פונקציונאלי ולא אמוציונאלי. מדפים אלה לא הצליחו לייצר נאמנות מותגית. מכאן צומחת ההזדמנות של ברמן ומטרת המהלך שלנו: לייצר מותג לחם מיינסטרים נחשק של ממש.

החום והצהוב, יחד עם החיטה, שימשו אותנו כבסיס ארומטי המדבר את שפת אדמה ודגנים. על הבסיס האיתן הזה יצאנו למסע ששובר את המונוכרומטיות של מדף הלחם הישראלי: שימוש ברקע לבן, עם צבעוניות עשירה שמבדלת בין סוגי לחמים שונים על ידי משפחות של גוונים, כשהלבן והחום מקשרים בין כולם.

את המילה "ירושלים" הסרנו מהלוגו, אך הקפדנו לשמר את התחושה הירושלמית על ידי שימוש בפונט סריפי וקו עם קריצה רטרואית לעבר המפואר של ברמן.

התוצאה הססגונית מחכה לכם במדף הלחם הקרוב לביתכם. בתיאבון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1189104:
את מימונס ואת מיה ואני חושבת שגם את מועצת החלב עיצב סטודיו אחד, סטודיו blend-it, שבהחלט יש מה ללמוד ממנו.

לא מדוייק...
את מימונס ואת מיה עיצב סטודיו "blend-it".
את מועצת החלב עיצב סטודיו "brandon".

וזה לא "הם" שהכניסו את סגנון העיצוב החדש הזה - את מוזמנת להציץ באתרי התמונות ולראות את הסגנון הזה ממלא אותם.
הסיבה אגב, היא מגמת הרטרו והוינטאג' בעיצוב בעולם בכלל (לא רק עיצוב גרפי) - ולקיחה של סגנון העיצוב של פעם למקום יותר עכשווי ומודרני.

• הוסף לסימניות
במאגרי התמונות הסגנון הוא רטרו רטרו, והם (בעיני, לא נתקלתי באחרים שעשו זאת) חידשו ולקחו את זה למקום עדכני.

• הוסף לסימניות
אם אותו אחד עשה את הלוגו - אני לא יודע.
אבל מה שבטוח, שאותו אחד עשה את הפונט... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה