כללי מיתוג ועיצוב עלון פרסומי

• הוסף לסימניות
מה דעתכם? זה אמור להתקפל למידות 16*16

קבצים מצורפים

• קטלוג חוץ סופי-01.jpg
    קטלוג חוץ סופי-01.jpg
    KB 469.2 · צפיות: 26
  • קטלוג פנים סופי-01.jpg
    קטלוג פנים סופי-01.jpg
    KB 616.4 · צפיות: 25
  • 3D Wooden Logo MockUp.jpg
    3D Wooden Logo MockUp.jpg
    KB 529.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
דעתי חווה נחת מהמראה.
עדין ורך.
אבל לא מתאים שגברים יסתכלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני איסחקוב;2316744:
דעתי חווה נחת מהמראה.
עדין ורך.
אבל לא מתאים שגברים יסתכלו.

צונזר..

• הוסף לסימניות
מאד יפה ועדין,
הייתי מבליטה יותר את הטקסט, הוא מדי נבלע בעיצוב, (יותר מדי עדין)
ואת המשפטים שבאלכסון, אולי ליישר אותם, (רק אולי - זה הפריע לי בעין, אבל ייתכן שזה הכי טוב ויישור רק יהרוס)
עבודה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד
הטקסט חלש

• הוסף לסימניות
עבודה יפה! מה שכן, הטקסט הלבן על הרקע הבהיר, לדעתי חיוור מדי.

• הוסף לסימניות
יפה!
מפריע לי יותר הכותרות שבמשקל נטוי
וגם חלק מהקופי צריך קצת עיבוד פה ושם..

• הוסף לסימניות
לדעתי גם הצבעים בסדר. אפשר לקרוא את זה, והטקסט בצבע יותר בולט יפגום באווירה.
עבודה טובה!
את הכותרת הזמנה הייתי עושה עם בטקסטורה החומה של הנייר (הכהה יותר) ולא בלבן (למרות שגם ככה זה נראה טוב). זה ייתן לזה קלאס עד הסוף.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קטלוג חוץ סופי-007.jpg
    2.6 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הכיוון מקסים, רק שהכל אנמי מדי
תני איזה נקודת צבע חזקה
אולי בורדו / סגול כהה, כדי שיחיה את ההזמנה ויהפוך אותה למושכת יותר ומזמינה, נניח למילה הזמנה ובעוד מקומות.
כמובן להקפיד שהטקסט יהיה מספיק קריא

בהצלחה רבה!
שרית

• הוסף לסימניות
יפה מאד ועדין מאד,
הייתי מישרת א המשפטים שכתובים באלכסון, או לפחות שומרת על כיוון אחיד,
וכנ"ל בנוגע לצבע (לתת הדגש כל שהוא)
אבל חוץ מזה- מהמם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה