שיתוף מיתוג ופרסום למרים קרלינסקי - טיפול פיזיותרפי בשיטת מדק.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם שמחה לשתף ולהציג >>>
מרים קרלינסקי
מטפלת מוסמכת בשיטת מדק
--
מדק הינה שיטת טיפול פיזיותרפי
המותאם לתינוקות וילדים עם עיכוב התפתחותי מוטורי או נוירולוגי.
מרים מטפלת מוסמכת עם רגישות ואנושיות -- באמת באופן מיוחד!!!
מטפלת עם הרבה נסיון אהבה וסבלנות ❤

קיצער לא נלאה אתכם בדיבורים יאלה קדימה >>
מצורף הפרסום >>
רחל דרשוביץ.jpg

רחל דרשוביץ 2.jpg

מדק מרים קרלינסקי.jpg

תודה שצפיתם בפרויקט שלי
ניתן לצפות בפרויקטים נוספים בקישור הזה >>

• הוסף לסימניות
מהמם!
צבעים מושלמים!

• הוסף לסימניות
מדהים.
אהבתי מאוד את התנועה הנשפכת במודעה... כולו אומר התקדמות.

הפריע לי במודעה השניה הצריבה סביב השיער.... נכון זה לוקח הרבה זמן.... אבל זה מוסיף הרבה.

• הוסף לסימניות
הצבעוניות, התנועה
השילוב בין התמונה לוקטור
הטיפוגרפיה

וואו.
מודעה יפייפיה

• הוסף לסימניות
מדהים.
אהבתי מאוד את התנועה הנשפכת במודעה... כולו אומר התקדמות.

הפריע לי במודעה השניה הצריבה סביב השיער.... נכון זה לוקח הרבה זמן.... אבל זה מוסיף הרבה.
100 אחוזז ----
צריבת שיער זה אחד הדברים הנעכסיםם !!!!
וברעיון המודעה כבר ירדה לעיתון וברגע אחרון הודיעו לי שהתמונה של התינוק הערום ... לא יכולה להכנס ( •̀ ω •́ )
אז הייתי צריכה מהר לבחור תמונה אחרת לצרוב וכו ולשלוח... לא שזה תרוץ גדול אבל תרוץ קטן זה כן ... :)
הצבעוניות, התנועה
השילוב בין התמונה לוקטור
הטיפוגרפיה

וואו.
מודעה יפייפיה
תודה איזה כיף!

• הוסף לסימניות
אוההה איזה יופי!
יש לך ידיים טובות! ורואים שאת יודעת מה שאת עושה :)
תצליחי!

• הוסף לסימניות
עיצוב מעולה.
ממש טוב!

• הוסף לסימניות
מתוק וכובש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה