שיתוף "מיתוג חדש, אנרגיה חדשה!

• הוסף לסימניות
שמחה לשתף אתכם במיתוג חדש ,
הפעם האתגר היה שונה:
הלקוחה הגיעה עם מיתוג ישן וביקשה לחדש אותו – אבל מבלי לאבד את הקו המוכר והאהוב. שמרנו על המאפיינים המרכזיים, רעננו את העיצוב והענקנו לו טוויסט מודרני ומלא אנרגיה חדשה.

1739442760233.png

ברוריה וייס מעצבת פנים והום סטיילינג

הלוגו המחודש עוצב במטרה לשקף את הערכים המרכזיים של העסק
מקצועיות, יוקרה, והתאמה אישית בגובה העיניים

השדרוג ללוגו הישן בוצע מתוך מחשבה על יצירת רושם מעודכן ואלגנטי
תוך שמירה על זיקה למותג המקורי
אז נתתי לה 3 אופציות:
1.
1739443693810.png

2.
1739443809627.png

3.
1739443772065.png

הלוגו שהלקוחה בחרה בסוף לאחר התלבטויות חוזרות >>>
1739443025829.png

כחלק מהשפה המיתוגית, נוצר סמל מקוצר המבוסס על הלוגו הראשי.
העיצוב שומר על הקווים האלגנטיים והמינימליסטיים,
תוך יצירת גרסה תמציתית שמתאימה לשימושים מגוונים – מדבקות, הטבעות, חתימות ועוד.
1739443069996.png

02-01.jpg

אז איך זה?
תודה שהייתם איתי עד פה :)

קבצים מצורפים

• 02-01.jpg
    02-01.jpg
    2.3 MB · צפיות: 60
  • מיתוג סופי ברוריה 01-06.jpg
    מיתוג סופי ברוריה 01-06.jpg
    7.5 MB · צפיות: 40
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יעל עשית פה שדרוג מושלם!
כל סקיצה יותר מיוחדת ומרשימה מהקודמת לה
ואיזה בחירה נכונה הלקחוה עשתה

פייר אני לא יודעת איך היא הצליחה לבחור;)

• הוסף לסימניות
וואו!
נקי, מדויק ומושלם!

• הוסף לסימניות
מהמם!
אלופה!!!

• הוסף לסימניות
נקי ומקצועי ביותר!
הערה קטנה אישית שלי,
הייתי מוותרת על העציץ, או מעצבת אותו בקווים יותר מינימליסטים (כמו פרופיל של עציץ בלבד)

• הוסף לסימניות
נקי ומקצועי ביותר!
הערה קטנה אישית שלי,
הייתי מוותרת על העציץ, או מעצבת אותו בקווים יותר מינימליסטים (כמו פרופיל של עציץ בלבד)
תודה לכולם כיף לשמוע :)
לגבי העציץ בסוף זאת לא הסקיצה שנבחרה אלה הסקיצה ה-2 אבל יש בזה משהו - תודה

• הוסף לסימניות
מהמם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה