כללי מיתוג חדש ואתר חדש לעצמי!!!

• הוסף לסימניות
שלום לכם!
את ההודעה הזאות פתחתי כבר בפורום בניית אתרים ואני פותחת גם פה... כי זה קשור לשני המקומות! (אם לא תבינו למה יש פעמיים)
לאחרונה מיתגתי את עצמי מחדש וכן בניתי אתר.
תמיד קראתי לעצמי RAF (כמו הלוגו שמצורף לשם הניק בצד ימין)
והחלטתי לשנות לשם שלי. (כי זו אני עם הטביעת אצבע האישית שלי)
אשמח לשתף אתכם!
קצת הסבר על הלוגו: הקונספט במיתוג הוא ייחודיות. השילוב של הטווס (חייה יחודית מרשימה ובולטת) עם עט הציפורן שמבטא עיצוב דיוק וכתיבה. (אני עוסקת גם בעיצוב וגם בקופי).
מצב הלוגו החדש.
וזה הקישור לאתר : http://www.racheliatias.com
תסלחו לי אם אולי איזה קישור לא יעבוד האתר לא גמור ממש לגמרי.
Logoooo.jpg

הדמיה כרטיס.jpg

• הוסף לסימניות
בחרת בקהל יעד ממוקד מאוד לכן גם המיתוג מאוד יפה.
אולי קצת רווח בין האותיות יעשה טוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואו, ממש יפה!
איזה כייף לך שיש לך זמן להשקיע במיתוג שלך....

• הוסף לסימניות
וואו, ממש יפה!
איזה כייף לך שיש לך זמן להשקיע במיתוג שלך....
תודה רבה לך!
זהו שב"ה אין זמן והמיתוג הזה מוכן כבר מלפני שנה ובגלל עבודות ללקוחות הוא נסחב עד עכשיו..

• הוסף לסימניות
רחלי, כבר החמאתי לך באישי, אבל אני מתלהבת מחדש כל פעם שאני רואה את הלוגו שלך,
נקי מדויק ויפה!

• הוסף לסימניות
מדהים!!מדהים!!מדהים!!מדהים!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את המיתוג וכן את השפה העיצובית
נכנסתי גם לאתר שלך - והתרשמתי מהעבודות היפות מ.א.ו.ד.
אני חושבת שכדאי לך לשנות את הדף לעמוד גלילה 1 - זה יותר ידידותי למשתמש במיוחד בזמננו.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מיתוג מושלםםםםם!
פשוט מושלם!
מושלם!
צריך עוד פעם?
אהבתי את הלוגו ברמות!

• הוסף לסימניות
אהבתי את המיתוג וכן את השפה העיצובית
נכנסתי גם לאתר שלך - והתרשמתי מהעבודות היפות מ.א.ו.ד.
אני חושבת שכדאי לך לשנות את הדף לעמוד גלילה 1 - זה יותר ידידותי למשתמש במיוחד בזמננו.
בהצלחה!!
מיתוג מושלםםםםם!
פשוט מושלם!
מושלם!
צריך עוד פעם?
אהבתי את הלוגו ברמות!

אני ממש מודה לכם! כיף לקבל פרגונים! תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אין לי מילים.
הם פשוט נגמרו!

אתר מהחלומות! (מעוצב מדהים, לפי כל הכללים..:) )

הלוגו גם מטורף, הכל מלא השראה,
פשוט מיוחד!!!

(אני חושבת שבתור לקוחה לא הייתי מבינה את הרעיון של הציפורן כי לא הייתי מונחת בתחום, אבל בעיני זה הרבה יותר ממושלם)

• הוסף לסימניות
אין לי מילים.
הם פשוט נגמרו!

אתר מהחלומות! (מעוצב מדהים, לפי כל הכללים..:) )

הלוגו גם מטורף, הכל מלא השראה,
פשוט מיוחד!!!

(אני חושבת שבתור לקוחה לא הייתי מבינה את הרעיון של הציפורן כי לא הייתי מונחת בתחום, אבל בעיני זה הרבה יותר ממושלם)
אין עליכם חברי פרוג!! תודה רבה באמת!!!!

• הוסף לסימניות
אחד הלוגואים !
מסתכלת שוב ושוב ולא גומרת להתפעל

מיתוג יחודי ומיוחד מאוד מאוד....
(את האתר עוד לא ראיתי)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה