כללי מיתוג חדש>>> וילונייס - מבית יפה למדהים!

• הוסף לסימניות
הבריף בקצרה:

הלקוח עוסק במכירת וילונות בתצוגת קטלוגים בביקורי בית ללא התחייבות. מגוון וילונות גדול ושירות אישי מעל ומעבר, מה שנקרא איכות ושירות. היו לנו שני שמות לבחירה, בין דקורנייס לוילונייס, הלקוח בחר בוילונייס בגלל שהוא רצה לחשוף את מהות העסק בשם ולא לחכות לסלוגן, דקורציה היא מילה כוללנית מידי לטעמו.

כך גם לגבי הסלוגן ההסתפקות הייתה בין "וילון לבית - עד הבית" שמבטא את הפן האישי, לבין הסלוגן מבית יפה למדהים - שזה תוספת חיבור, הוי אומר, יש לך בית יפה? חבל שלא תהפוך אותו למדהים עם וילון של וילונייס... הפור נפל על הסלוגן השני, הלקוח שמתעסק בתחום כבר כמה שנים הבהיר כי לאנשים אמנם חשוב שירות, אך לא פחות היופי של הוילון, הוא רצה לדבר ללב של הלקוחות הפרטיים שלו.

האייקון - העיטור מסמל בעיקול את הוילון. מתעקל כלפי מעלה, כך גם הגריד בגוף המודעה מסגיר את היותו וילון בתת מודע, וכך גם בכל תהליך המיתוג. העיטור גם מייצג את היותו כתר עדין, הלקוח רצה לבטא את עיסוקו בתחום הדקורציה ה"כבדה" יותר, אל מול הקלאסיקה אותה הוא רצה לייצג, כך יצרנו שילוב של עדינות בבזיקה יוקרתית.

כמנהג בעלי בתים חשובים דפה ראו "הדמיות" כדבר שבשגרה :)

קבצים מצורפים

• הדמיהה.jpg
    הדמיהה.jpg
    KB 844.4 · צפיות: 101
  • הדמיה כרטיס.jpg
    הדמיה כרטיס.jpg
    KB 298.9 · צפיות: 60
  • הדמיה וילונייס.jpg
    הדמיה וילונייס.jpg
    KB 757.5 · צפיות: 70
  • לוגו.jpg
    KB 373.5 · צפיות: 38
  • מודעהה.jpg
    1.6 MB · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
לזה קוראים אומנות...
הקופי והעיצוב...

האיקון - הפשטה נפלאה!

הלוגו, כרטיסי הביקור, הבלאנק - וואוווו!

הערה בקטנה: באייקונים כדאי לעשות את הטאמז אפ בתור כתם ולא סטרוק
כדי לשמור על אחידות עיצובית כמו בשאר האייקונים.

המודעה יפה. צבעים מתאימים
משהו מפריע לי בכותרת, אולי הפונט כתב יד. לא מצליחה לשים את האצבע בדיוק.

• הוסף לסימניות
סחתיין על הלוגו ועל העיצוב הנקי והמושך!
ה'עציץ' במודעה גונב את ההצגה של הווילון, וסותר את המסר המדבר על יופי שנוצר מהווילון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;2318549:
ה'עציץ' במודעה גונב את ההצגה של הווילון, וסותר את המסר המדבר על יופי שנוצר מהווילון.

לזה אני קורא מבית יפה למדהים...

תוריד את הוילון - גוף בלי נשמה :)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.
אני ראיתי באייקון קטלוג וילונות פתוח,
שהרי כל מי שהזמינה וילונות בביקור בית יודעת שהם מגיעים עם מזוודות מלאות קטלוגים.
לא הבנתי למה הוא צריך במשרד מכשיר להטבעה נוטריונית..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;2318549:

נכתב ע"י הלל נאה;2318570:
לזה אני קורא מבית יפה למדהים...

תוריד את הוילון - גוף בלי נשמה :)

פינטל מייעץ להוריד את העציץ, לא את הוילון.
הלוגו מאד יפה, אהבתי את ההדמיות!
(משום מה בהדמיה של שלט הרחוב העגול (והמקורי!)
קראתי את הטקסט - מִבֵּית יפה להדהים, ב-ב' צרויה.)

• הוסף לסימניות
רק אני קוראת את זה:
מִבֶית יַפַה למדהים

ולא:
מִבַיִת יַפֶה למדהים

• הוסף לסימניות
לדעתי הלקוח עשה שתי טעיות השם דקורניס מתאים יותר ונשמע מכובד יותר וגם הסלוגן נשמע כמו מִבֶית יפה ולא מבינים ממנו את מה שזה אמור להביע ,
לגבי העיצוב הוא מדהים ומרהיב עין .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchma;2318589:
רק אני קוראת את זה:
מִבֶית יַפַה למדהים

ולא:
מִבַיִת יַפֶה למדהים

גם אני קראתי כך, ולא התחבר שם המשפחה (של יפה:))'למדהים', רק עכשיו הבנתי את הכוונה...

- העיצוב מכובד ויפה! אהבתי מאוד.
מה שכן הפונט של הכתב יד משום מה לא התחבר לי.
ומצטרפת להערות קודמי על העציץ. הסתכלתי עליו לפני הוילון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2318654:
גם אני קראתי כך, ולא התחבר שם המשפחה (של יפה:))'למדהים', רק עכשיו הבנתי את הכוונה...

- העיצוב מכובד ויפה! אהבתי מאוד.
מה שכן הפונט של הכתב יד משום מה לא התחבר לי.
ומצטרפת להערות קודמי על העציץ. הסתכלתי עליו לפני הוילון.

גם אני אני לא הבנתי מי זו יפה...

• הוסף לסימניות
וואו! מרשים ומקצועי!

לוגו נקי, מכובד ויציב.

אולי תוכל לפתור את בעיית הקריאות של הסלוגן
עם הוספת פסיק קטן:
מבית יפה, למדהים
נכון שזה קצת מיושן, אבל בלי זה, זה ממש מבלבל

• הוסף לסימניות
נייס לגמריי
הסלוגן מאד לא ברור
לפעמים עדיף יותר פשוט אבל בלי טעויות

• הוסף לסימניות
יפה יפה יפה!

• הוסף לסימניות
"מבית יפה לבית מדהים" יהיה הרבה יותר קליט

• הוסף לסימניות
המילה מדהים היא ריקה, סוג בלון אוויר.
היה כדאי להשלים את המיתוג היפה עם מילה מביעה ומכובדת יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה