כללי מיתוג יקב Gefenzo- המשך...

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הנ"ל-
http://prog.co.il/showthread.php?t=100678

ותודות לתמיכה, העידוד והפרגון-
אני מעלה לכאן את ההמשך של פרוייקט המיתוג של Gefenzo.

אשמח לחוו"דכם...

הלוגו:

צפה בקובץ המצורף 126737

הנה האופציות לכרטיס הביקור--(מה עדיף? עומד או שוכב?)

הדמיה לכרטיס ביקור עומד:
(כאן יש לי שתי אופציות לגב (התלבטות- יותר נוטה לשמאלי), ומקדימה האפור יבוא בתור לכה סלקטיבית)

צפה בקובץ המצורף 126739

הדמיה לכרטיס ביקור שוכב:-
[גם כאן האפור בגב יופיע כנראה כלכה סלקטיבית]

צפה בקובץ המצורף 126740

בלנק:
רקע של צילום של כרם מהשומרון, אווירה...-(כנראה יבוא גם על התווית של היין- אעלה כשיהיה מוכן)

צפה בקובץ המצורף 126742

קבצים מצורפים

• gefenzo-logo.jpg
    KB 855.9 · צפיות: 12
  • demo-KB-----.jpg
    1.8 MB · צפיות: 7
  • demo-KB2 [ozen----] copy.jpg
    KB 872.3 · צפיות: 9
  • 999999.jpg
    1.9 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לוגו יפה מאווד.

בבלאנק אי אפשר למלות חצי דף באיור, הוא אמור להיות מאוד חלק, כמה שפחות קישקושים על מנת לאפשר קריאה נוחה של המלל, אם חשובה האוירה אז להשאיר ממש קצת בפינה.
ולדעתי גם כדאי לרכז את כל העיטורים בתחתית הדף... ולא חלק למטה וחלק למעלה.

• הוסף לסימניות
הבחירה בצירה כאלמנט גרפי לא פחות מגאונית. מאוד מאוד אהבתי. וגם השימוש בו בתוך המגן-דוד אינטליגנטי ביותר.
השאר הרבה יותר סתמי בעיניי, הייתי ממשיכה לחפש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;773538:
השאר הרבה יותר סתמי בעיניי, הייתי ממשיכה לחפש.

תודה רבה!
אשמח לדעת לאיזה "שאר" התכוונת.

• הוסף לסימניות
יש פה כיוון מאוד מיוחד. התחברתי כל כך ל"סגול" המזכיר גם אשכול גפן
מפריע לי עד מאוד שהלוגו לא באותיות שפת הקודש
בפרט כשמדובר ביקב הגדל בליבה של ארץ הקודש, ושהשם שלו מופיע בתנ"ך

• הוסף לסימניות
הניירת מורידה את כל המיתוג בשתי רמות מתחת, יש ללוגו פונטציאל הרבה יותר גבוה...נסי לראות מקורות השראה נוספים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה