כללי מיתוג לאופטיקה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם.

המיתוג כולל את השם "אופטיק לוק" (לוק-באנגלית זה תראה)
ואת הסלוגן המצורף.

הקונספט, אמור לשדר משקף אבל ברמה חדשנית ולא בנאלית, (שתי אותיות הo באנגלית, כמובן מזכירות עיניים)

בהזדמנות זו, אשמח אם תיתנו לי קישור לאתר שאפשר להעלות אליו תמונות, כך שגם מי שחסום יוכל לראות
20fuqnm.jpg

2po4pdf.jpg
jqmefs.jpg
2wme79k.jpg

קבצים מצורפים

• לוגו משקפיים.jpg
    KB 55.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י natush;413091:
בהזדמנות זו, אשמח אם תיתנו לי קישור לאתר שאפשר להעלות אליו תמונות, כך שגם מי שחסום יוכל לראות

אתרא קדישא פרוג...

• הוסף לסימניות
מה הצורה הזאת אמורה להביע? זה נראה לוגו לספורט. תנסו לעשות משהו משני העיגולים של ה-look שיראה משקפים או עיניים

• הוסף לסימניות
נתוש, כבר דיברנו על זה

• הוסף לסימניות
לטעמי הלוגו ממש יפה, רק נראה לי שבסלוגן לא כדאי לחזור על הלוגו, אלא לכתוב "והלוק שלו" בעברית.

• הוסף לסימניות
אני דוקא אהבתי את הצורה
אבל לדעתי הפונטים לא מתחברים לקונספט
במיוחד הפונט באנגלית

• הוסף לסימניות
אוקי, תודה בנתיים לכולם! קראתי את תגובותיכם בתשומת לב.

אשמח לשמוע עוד דעות.

לגבי העלאת התמונות, גם באתרא קדישא הנ"ל, העלתי היום ואמרו לי שלא רואים. מוזר..

• הוסף לסימניות
הלוגו מדי ספורטיבי בשביל להראות לוגו לחנות של משקפיים.
לא?!

• הוסף לסימניות
מעניין שזה נראה לכם ספורטיבי, אולי זה מזכיר לכם את נייק?

לא חשבתי על זה

• הוסף לסימניות
את יכולה לשנות את הצורה קצת, שתיראה כמו עדשה.
כי היא באמת מזכירה קצת את נייק

• הוסף לסימניות
לדעתי מדהים.

הצבעים, העיצוב. בדיוק מה שרצית, חדשני ומעניין.

חוץ ממה שאמרו לך כבר כאן, לא צריך בסלוגן לחזור על הלוגו.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהלוגו דוקא עדכני, חדיש, מעניין ויוקרתי!
וכמו שהאירו למעלה, אל תחזרי על הלוגו בסלוגן זה כבד מידי רק תכתבי לוק באותו פונט! הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!

האמת, גם אני אהבתי את הלוגו מאוד! קיבלתי את העניין לא לחזור עליו בסלוגן. ואגב אני בן!!! ולא בת

• הוסף לסימניות
אתה משקיע חזק בלקוחות שלך! מתכון בריא להצלחה.
(אגב יש חנות אופטילוק בבני ברק. קצת מבלבל)

• הוסף לסימניות
באמת? ואני חשבתי שהמצאתי את השם...

תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה