כללי מיתוג לארגון לצמיחה כלכלית

• הוסף לסימניות
כשבאו אלי עם המיזם הרגשתי שאני חייב משהו צועק צמיחה, וכשמדברים על המושג צמיחה בכלכלה זה אייקונים של חצים,
רגע.. עוד לא אמרתי מה המיזם
אז הנה לפניכם
קהילה שמונה כ1300 משפחות עשו אחד ועוד אחד וקבלו חשבון מאוד פשוט שאם יעודדו קניה ומכירה בתוך הקהילה, אזי הכסף ישאר בתוך הקהילה, וכולם רק ירוויחו מזה, כי כידוע החסידיות לא מפסיקים לבקש כל הזמן כסף מאנשים, עם מיזם כזה הם יכולים להיות בטוחים לעוד תרומות מתוך הקהילה.... בקיצור עסק מסובך

מה שעשינו זה פשוט איקון שמבטא שני אנשים שעושים עסקים ביחד ומעליהם עוד אחד שזה הארגון שמחבר בינהם, וכמובן מה יוצא? חץ יפה שמזנק את הכלכלה.

מה אומרים?

@חיים בניסטי מעניין אותי הפרשנות שלך (אם זה בחינם:D)

וכמובן הסלוגן הקולע מהח"כ לשעבר @נתן גלנט.

לוגוט.jpg

• הוסף לסימניות
מיתוג שמיתוג, תביא את הכתבות...

• הוסף לסימניות
חשוב לי לציין שהסלוגן הסופי לא שלי, הייתי מלטש עוד קצת.
מה שכן -
הלוגו ממש ממש טוב בעיניי. קליט, נקי, מבטא היטב, יפהפה.

• הוסף לסימניות
אין הבור מתמלא מחוליתו, ואין הקומץ משביע את הארי
לא אני אמרתי...

מכל מקום, הרעיון של הלוגו מעולה
אבל כל הפרשנות, ממש לא מובנת, לא רואה כאן אנשים
יותר תמרור אזהרה
אולי כדאי להפוך את האשים לטיפה יותר מפורטים
צבעים קצת יותר רווים, וכן הפונט יכול להיות יותר חדשני
זה פונט מידי חלק, ומוסיף לתחושה של התמרור

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה נהדרת, רק בלוגו אני לא כ"כ מצליח לזהות את ההסבר העומד מאחוריו

(צריך לשבת על זה, אולי בפעם הבאה בשאטצאלפ?);)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, אהבתי את הלוגו, הסלוגן קצת פחות,
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא רואים כל כך את האנשים ולא ראיתי איך בא לידי ביטוי בלוגו חצי מהפרשנות שלך.
אבל זה חמוד

• הוסף לסימניות
היי אהרן,

המחשבה שמאחורי הלוגו - מקסימה. הרעיון להשאיר את הכסף בקהילה ולעודד זאת בעזרת תדמית, הוא רעיון מצוין. הלוגו, מעט פחות.

כשיש לך רעיון מעולה, השלב הבא הוא לדעת להעביר אותו באמצעות לוגו. כרגע אני לא חושב שהאווירה והרעיון שחשבת עליהם, מועברים כמו שצריך.
הלוגו מאוד תחום וכבד, פחות משדר הצלחה, קהילה, שיתופיות. אני יכול לראות כאן אולי את המסלול שחוזר חלילה, אבל הערך הזה לבדו אינו מספיק.

בטקסט - מדוע יש הפרדה צבעוניות בין הל' לשאר המילה?

בסמל - תעבוד עם גיידים או עם ה-Align, כדי להשאיר את הצורה ממורכזת. שים לב לעיגול העליון ביחס לשני התחתונים:
upload_2018-9-2_20-52-28.png

הבסיס למיתוג - מעולה. מחצית מהדרך מאחוריך. כעת רק נותר לך לחשוב על עיצוב שישדר את הרעיון שלך.

נ.ב. - אינני קופירייטר, אבל הסלוגן נראה לי בעייתי מאוד. פשוט לא הבנתי איך קוראים את המשפט הזה. אולי זה רק אני, אשמח להסבר אם כך... (אולי הכוונה ל'שכולה' במקום 'כולה'?)

אשמח להמשיך ולראות את המשך המיתוג - רוץ על זה בכל הכוח!
המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי 2
לא צריך להרוס לאנשים את הדמיון
ולהגיש על מוכן את החץ.. ;)

אהבתי מאוד!

• הוסף לסימניות
השני , ברור!!!!
מזכיר את הרעיון של פדאקס עם החץ
אבל ממש יפה!!!

קבצים מצורפים

• פדקס.JPG
    פדקס.JPG
    KB 21 · צפיות: 53
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלוגו מהמם!
לדעתי הצבעים לא מספיק משדרים את השיתוף והאחווה... (כמו שכבר אמרו)

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.
החץ לא נראה טיפה מאולץ?
המסר של קהילה ושותפות וכו'...לא כל כך מודגש פה
יותר בגלל הצורניות,פחות בגלל הצבעים.
תצליח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה