כללי מיתוג לחשמלאים

• הוסף לסימניות
מה אומרים יש לי חילוקי דעות עם לקוח:
מדובר בשני חשמלאים שחברו יחד והם פתחים עסק שפונה לקבלנים ויזמים (בקיצור פרויקטים גדולים)
הם רוצים לשדר יוקרה. והם ביקשו לעשות את הלוגו בצבע בורדו. לדעתי צבע הבורדו לא קשור לעניין החשמל לדעתי צבע הכתום יותר משדר 'חשמל',
ועוד שאלה אני חושב שאולי באנגלית זה ישדר את היוקרתיות שהם מבקשים.
1
צפה בקובץ המצורף 265976
2
צפה בקובץ המצורף 265977
3
צפה בקובץ המצורף 265978

קבצים מצורפים

• לוגו חדש-01.jpg
    KB 38 · צפיות: 14
  • לוגו חדש-02.jpg
    KB 40.3 · צפיות: 17
  • לוגו חדש-03.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מאד יפה!
האנגלית משכנע יותר אבל בפונט פחות עגול ויותר יציב.
והכתום לדעתי מוצלח יותר.

• הוסף לסימניות
אהבתי!
3 עובד יפה
תלוי מה קהל היעד
צריך לראות איך הופכים את החוט יותר לאייקון - בלי הצללה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משבצת 2;1868555:
מאד יפה!
האנגלית משכנע יותר אבל בפונט פחות עגול ויותר יציב.
והכתום לדעתי מוצלח יותר.

2 מנצח!
כן, כדי לנסות פונט פחות עגול.
וליישר את הניטים של התקע.
(כמו ב-2 אחרים, כרגע זה לא סימטרי יש קצת נטיה מעצבנת.)

• הוסף לסימניות
2 - כתום ואנגלית.
כדאי פונט פחות קליל.

• הוסף לסימניות
השני לוקח, ה& יושבת טוב בין 2 הM , המערכת שמתקבלת היא טובה ומאוזנת, כדאי לקחת את ה& עוד טיפה ימינה, הפונט כפי שכתבו כדאי להחליף.

• הוסף לסימניות
מקסים. יש פה יציבות וחשמל באויר.

יש לי הצעה קצת מופרעת:
את האות m השמאלית תכתוב בכתב ראי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1868945:
מקסים. יש פה יציבות וחשמל באויר.

יש לי הצעה קצת מופרעת:
את האות m השמאלית תכתוב בכתב ראי.

חשבתי אותו דבר :)
או הפוך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה